Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Onder de Kerk 29

In de geliefde woonwijk Heer op kindvriendelijke locatie, halfvrijstaande woning met 3 (mogelijk 4) slaapkamers, ruime garage en een besloten tuin welke op het oosten is gesitueerd

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, daarnaast is de toegang tot autosnelwegen (A2 en A79) in de directe nabijheid.

Souterrain:
Vanuit de hal heeft men toegang tot de kelder (4,12m x 1,85m)

Begane grond:
Entree/hal voorzien meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje. Doorzon woonkamer (7,47m x 3,52m) voorzien van visgraat parketvloer, open keuken (2,99m x 1,97m) alwaar aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser, bijkeuken (circa 15 m2). Middels een deur vanuit de keuken heeft men toegang tot het overdekte terras en de besloten tuin welke is gelegen op het oosten. Naast de voordeur is een tweede entree welke toegang geeft tot de onderdoorgang naar de achterzijde van de woning gelegen berging/wasruimte, middels een deur vanuit de berging/wasruimte heeft men ook toegang tot het overdekte terras en de besloten tuin. Naast de woning is een garage gesitueerd (6,11m x 2,41m) met kantelpoort.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,54m x 3,70m) voorzien van laminaat, slaapkamer II (3,67m x 3,55m) voorzien van vloerbedekking, slaapkamer III (3,00m x 2,68m) voorzien van vloerbedekking, badkamer (1,88m x 1,02m) voorzien van douche, voormalige slaapkamer (1,71m x 4,36m) v.v. toilet en wastafel in meubel de rest van de ruimte is momenteel in gebruik als berging

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken royale bergzolder alwaar opstelplaats CV-combiketel (huur, 2016) en de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1961
Perceeloppervlakte: 209 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 126 m2, inhoud: circa 628 m3.
De woning is voorzien houten kozijnen voorzien van enkele beglazing. Diverse rolluiken.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.