Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Molenweg 55

Vraagprijs € 879.000,- k.k.

Op een schitterende locatie gelegen royale, moderne, vrijstaande villa vrij uitzicht aan de voorzijde, veel privacy en mooi aangelegde tuin op een ruim perceel.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. Tevens is de internationale school in de wijk gelegen. De locatie met veel openbaar groen is rustig en zondermeer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Begane grond:
Ruime entree/hal, meterkast, garderobe, wandcloset met fonteintje, woonruimte (totaal circa 94 m2) bestaande uit: zitkamer (circa 25 m2) met parketvloer en mogelijkheid voor openhaard/kachel, studeerkamer (circa 12,5 m2) leefkeuken (circa 36 m2) voorzien van moderne aanrechtcombinatie voorzien van oven. Magnetron, 5 pits gaskookplaat, wasemkap en vaatwasser, kantoor/TV kamer (circa 20,5 m2) doorgang naar fietsenberging, voormalige garage (7,8 x 2,7) thans onderverdeeld in fietsenberging (circa 12,5 m2) voorzien van tegelvloer en openslaande houten deuren, wijnopslag (circa 1,5 m2) en hobbyruimte (circa 6,5 m2) met werkbank, mooie aangelegde tuin voorzien van diverse schaduwplekken. De tuin bestaat onder andere uit een aan de zijkant van de woning gelegen terras afgeschermd door een pergola voorzien van blauwe regen. Vijverpartij met mooi aangelegd wandelpad/brugje naar zitje gelegen nabij tuinhuis. Aan de achterzijde van de woning is een sfeervolle zit gecreëerd onder platanen.
De begane grond is voorzien van vloerverwarming (woonkamer, keuken, studeerkamer, kantoor/TV kamer). 

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 17 m2) voorzien van laminaatvloer, en badkamer (circa 7,5 m2) voorzien van wandcloset, 2 vaste wastafels, douche en mogelijkheid voor sauna (circa 3,5 m2) garderobekamer (circa 4,5 m2) voorzien van laminaatvloer, c.v.-ruimte (circa 3,5 m2) alwaar c.v.-gas 2016 eigendom en aansluiting witgoed, slaapkamer II (circa 9 m2) voorzien van trap naar vide (circa 10 m2) voorzien van laminaatvloer, slaapkamer III (circa 9 m2) voorzien van trap naar vide (circa 10 m2) voorzien van laminaatvloer slaapkamer IV (circa 7 m2) voorzien van laminaatvloer, 2e badkamer (circa 3 m2) voorzien van ligbad (mogelijk douche)en vaste wastafel, separaat wandcloset met fonteintje, ruime dakterras (circa 18 m2) te bereiken via overloop en zeer geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

2e verdieping:
Ruime kamer (circa 29 m2) met berging in knieschot en voorzien van laminaatvloer. Deze kamer is eventueel te splitsen in twee aparte kamers.

Algemeen:
Bouwjaar: 1999.
Perceeloppervlakte: 757 m2. Gebruiksoppervlakte wonen: 285 m2, inhoud: 1052 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie (begane grond) dubbele beglazing en alarminstallatie.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.