Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Minister Talmastraat 6

Op een goede locatie ruime woning met 4 slaapkamers en ruime tuin (15 meter diep) en achterom in de wijk Heugemerveld.

Typering:
Deze woning is in een rustige wijk gelegen op loopafstand van het Centrum en Central Station van Maastricht. In de directe nabijheid is een supermarkt voor de dagelijkse voorzieningen. De Universiteit, het MUMC+ en het Mecc zijn binnen enkele minuten te voet of per fiets te bereiken en de A2 ligt op 3 minuten rijden.

Begane grond:
Entree is voorzien van een marmeren vloer, hal met meterkast, kelderkast, toilet met fonteintje, een vaste trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer (6.56 x 3.70) en keuken. De woonkamer is voorzien van een parketvloer en door de openslaande tuindeuren is de achtertuin bereikbaar. De gesloten keuken (2.83 x 3.55) is voorzien van een tegelvloer, eenvoudige aanrechtcombinatie met spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven, wasemkap, koelkast, en heeft een deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kast, slaapkamer I (3,56 x 3,01) en slaapkamer II (3,55 x 3,56) en slaapkamer III (circa 10 m2) volledig betegelde badkamer (2.83 x 1.08) voorzien van douche en wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de voorzolder is de CV-opstelling (bouwjaar 1995) en bergruimte en is de toegang naar slaapkamer IV (3.28 x 3.70). Deze slaapkamer is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde van de woning.

Algemeen:
Bouwjaar: 1966
Perceeloppervlakte:184 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 111 m2, Inhoud 367 m3.
Modernisatie wenselijk.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.