Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Merovingenstraat 56

Te moderniseren tussenwoning gelegen in de wijk Wittevrouwenveld met 3 slaapkamers, op het noorden gelegen tuin met berging en achterom via een mandelig pad.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals het AZM, scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Souterrain:
Kelderruimte met opstelplaats voor de CV-ketel (huur).

Begane grond:
Entree/hal voorzien van meterkast, toiletruimte en opgang naar de verdieping. Doorzonwoonkamer (circa 20 m2), gesloten keuken voorzien van 4-pits gasfornuis, wasemkap, magnetron en spoelbak. Vanuit de keuken is er toegang tot de serre alwaar aansluitingen witgoed. Middels een schuifpui heeft men toegang tot de tuin welke is gelegen op het noorden, voorzien van berging (3,00 x 2,00) en achterom (mandeligheid). De begane grond is voorzien van een tegelvloer met uitzondering van de woonkamer, welke is voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop met toegang naar de drie slaapkamers en badkamer. Slaapkamer I (3,61 x 2,75), slaapkamer II (2,83 x 3,54), slaapkamer III (2,76 x 2,62). Badkamer (1,94 x 0,86), deels betegeld en voorzien van douche en wastafel. De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels luik te bereiken bergzolder (nokhoogte 1,15).

Algemeen:
Bouwjaar: 1954.
Perceeloppervlakte: 106 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 86 m2, inhoud circa 380 m3.
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing, grotendeels voorzien van rolluiken.
Aanvaarding: In onderling overleg.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit is bij deze woning van toepassing!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.