Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Meidoorn 46

In de gewilde wijk Scharn “Keerderstraatje”, op een goede rustige locatie gelegen ruim geschakeld herenhuis, met 5 slaapkamers, moderne badkamer, oprit en garage en fraaie tuin zuidwestelijk gesitueerd.

Typering:
In de directe nabijheid het bourgondische Maastricht centrum en het Academisch ziekenhuis, van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Begane grond:
Entree, meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, garderobe, ruime woonkamer (circa 50 m2) met speelse indeling, doorkijk gashaard, schuifpui en voorraad/wijn keldertje, half open keuken (2,92 x 2,97, 2015) alwaar moderne aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, combi-magnetron, oven, wasemkap, 5-pits inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvakje en Quooker. Inpandige garage (6,36 x 2,68) alwaar aansluiting witgoed. En middels de schuifpui in de woonkamer is de onder architectuur aangelegde achtertuin bereikbaar met terras, zonnescherm en tuinberging, gesitueerd op het zuidwesten. De gehele begane grond is voorzien van een marmeren vloer (met uitzondering van de garage, deze is voorzien van vloertegels).

1e verdieping:
Ruime overloop, slaapkamer I (4,99 x 2,99), slaapkamer II (4,13 x 3,53), slaapkamer III (3,46 x 2,64), slaapkamer IV (2,69 x 2,64), slaapkamer I en IV bieden toegang tot het balkon, moderne badkamer (2,8 x 2,32) (bwj. 2008) voorzien van dubbele wastafel in meubel, spiegelkast, inloopdouche, designradiator en vloerverwarming, separate toiletruimte alwaar wandcloset en fonteintje. De eerste verdieping is voorzien van laminaatvloer, met uitzondering van de badkamer en portaal.

2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbaar, ruime overloop voorzien van laminaatvloer, slaapkamer V (4,34 x 4,40) voorzien van dakkapel, berging onder knieschot, laminaatvloer en wastafel, ruime berging (1,70 x 4,48) alwaar opstelplaats CV-combiketel (eigendom, bouwjaar 2006), berging onder knieschot.

Algemeen:
Bouwjaar: 1978.
Perceeloppervlakte: 318 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 179 m2, inhoud: 688 m3.
De woning is voorzien van spouwmuurisolatie, houten kozijnen met dubbele beglazing, zonnepanelen (10 stuks, eigendom 2015).
Aanvaarding: december 2020

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.