Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Maasboulevard 8 d

Op een van de mooiste locaties in het centrum van Maastricht (aan de binnenhaven “het Bassin”) gelegen, perfect en luxe afgewerkt appartement (oppervlakte 105 m2, inclusief 9 m2 terras) met 2 slaapkamers. Berging in de ondergrondse afgesloten parkeergarage.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 3e verdieping (met lift) in het complex ‘Bassin”. In de directe omgeving gelegen van het nieuwe sprankelend gebied met onder andere: het Eifelgebouw, bioscoop Lumière, de Timmerfabriek en de statige Boschstraat. Wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen gaan hier hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Privéberging en privéparkeerplaats (optioneel) in de parkeergarage welke middels elektrisch bedienbare poort te bereiken is.

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met videofoon.

3e verdieping:
Entree/hal, toilet met fonteintje, vaste kast, alwaar HR ketel (eigendom, 2018) meterkast (van buiten te bereiken) mooie woonkamer (totaal circa 52 m2) met mooie vloer en luxe open keuken voorzien van inductie kookplaat, wasemkap, koelkast, oven, combi magnetron/oven en vaatwasser, aansluitend mooi terras (circa 9,5 m2) met uitzicht over de gezellige binnenhaven, ruime bijkeuken/berging (2,98 x 1,0) alwaar aansluiting wasmachine en droger, slaapkamer 1 (circa 13,5 m2) slaapkamer 2 (circa 7,5 m2) luxe badkamer (2,96 x 2,00) voorzien van ligbad, inloopdouche en vaste wastafel in badmeubel. Het gehele appartement is voorzien van een mooie luxe laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1998.
Oppervlakte: circa 105 m2 (inclusief terras van 9 m2), inhoud: circa 280 m3.
VvE bijdrage circa Euro 160,00 per maand.
De prijs is exclusief parkeerplaats à € 20.000,-.
Projectnotaris: van Hecke en Houben Notarissen te Roermond.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.