Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Maasboulevard 18 f

Op een van de mooiste locaties in het centrum van Maastricht (aan de binnenhaven “het Bassin”) gelegen, goed onderhouden en afgewerkt appartement/maisonnette (oppervlakte 109 m2, inclusief 15 m2 buitenruimte verdeelt over 2 terrassen) met 2 slaapkamers. Berging ondergrondse afgesloten parkeergarage.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 5e en 6e verdieping (met lift) in het complex ‘Bassin”. In de directe omgeving gelegen van het nieuwe sprankelend gebied met onder andere: het Eifelgebouw, bioscoop Lumière, de Timmerfabriek en de statige Boschstraat. Wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen gaan hier hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Privéberging en privéparkeerplaats in de parkeergarage welke middels elektrisch bedienbare poort te bereiken is.

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met videofoon.

5e verdieping/slaapverdieping:
Entree/hal, toilet met fonteintje, trapkast, alwaar unit mechanische ventilatie, meterkast (van buiten te bereiken) slaapkamer 1 (5,17 x 3,73) slaapkamer 2 (3,36 x 2,7) luxe badkamer (2,70 x 2,34) voorzien van ligbad, douche, vaste wastafel en designradiator.
De verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.

6e verdieping/leefverdieping:
Portaal, toilet met fonteintje, mooie lichte doorzon woonkamer (circa 38 m2) met mooie vloer, open keuken met koelkast, oven, spoelbak, gaskookplaat en wasemkap en zowel een balkon aan de voorzijde (circa 5,5 m2, met een oostligging/ochtendzon) alsmede een balkon aan de achterzijde (circa 9,5 m2, westzijde/middag/avondzon)
De verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1998.
Oppervlakte: circa 109 m2 (inclusief 2 terrassen van totaal 15 m2) , inhoud: circa 293 m3
VvE bijdrage circa Euro 160,00 per maand
De prijs is exclusief parkeerplaats à € 20.000,-.
Projectnotaris: van Hecke en Houben Notarissen te Roermond
Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.