Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Maagdendries 35

Vraagprijs € 819.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Onder architectuur gebouwd riant, instapklaar herenhuis met 5 slaapkamers, 2 badkamers en zeer ruime zolderverdieping, zonnige achtertuin op het Zuidwesten met achterom èn een groot mandelig binnenplein (wel poort, niet afsluitbaar), gesitueerd tussen de Maagdendries, Op de Lijnakker en Apostelenpavé. De woning is gelegen aan de zuidrand van het prestigieuze Sphinxkwartier, grenzend aan het nieuwe culturele gebied van Maastricht rond het Bassin, de Hoge Fronten en het Eiffelgebouw. Een parkeerplaats in de ondergrondse privé garage.

Typering:
Het voormalige fabrieksterrein van de Sphinx wordt de komende jaren omgebouwd tot een culturele hotspot met eigentijdse huisvesting genaamd het Sphinxkwartier en dat op slechts op 500 meter van het historische stadscentrum van Maastricht. Het gebied zal een divers palet aan culturele uitingen herbergen maar ook volop ruimte bieden voor ontwikkeling, ondernemen en woongenot. In het gebied is reeds veel te beleven met de Pathe? bioscoop, filmhuis Lumie?re in de oude energiecentrale van de Sphinx, het poppodium de Muziekgieterij en inspirerende woonwinkel Loods 5. Het witte Eiffelgebouw is een iconisch en beeldbepalend gebouw in de buurt.

Souterrain:
Parkeerplaats (nr. 66) inclusief voorbereiding E-aansluiting.

Begane grond:
Gezellige hal/entree met meterkast I en toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje in wandmeubel. Royale leefruimte (circa 43 m2) met veel lichtinval en ruime trapkast/berging. Luxe leefkeuken, meterkast II alwaar stadsverwarming unit, met groot kookeiland voorzien van combi-oven/magnetron als ook combi-ovenstoomoven, warmhoudlade, inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vrieskast (alles Siemens apparatuur) , Quooker, spoelbak en composiet werkblad. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en een eikenhouten parketvloer met uitzondering van de betegelde keuken alwaar ook vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer I (ouderslaapkamer circa 20 m2) met aangrenzend toegang tot badkamer I (3,44 x 2,85) voorzien van mechanische afzuiging, wandcloset, dubbele wastafel in badmeubel, ligbad en inloopdouche. Slaapkamer II (kastenkamer, 5,05 x 3,93) ook toegankelijk vanuit de badkamer. De gehele eerste verdieping is voorzien van laminaatvloer met vloerverwarming met uitzondering van de badkamer die is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Overloop, slaapkamer III (3,40 x 2,48), slaapkamer IV (4,53 x 2,47), ruime moderne badkamer II (circa 8 m2) voorzien van mechanische afzuiging, ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel in badmeubel en grote spiegel, separaat toilet met fonteintje in meubel, slaapkamer V (TV kamer, 3,93 x 5,05). De gehele tweede verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer en toiletruimte die zijn voorzien van tegelvloer en verdieping is voorzien van radiatoren.

Zolder:
Zeer ruime zolderverdieping (8,90 x 5,05) voorzien van laminaatvloer, berging alwaar waterafvoer witgoed, WTW-installatie en omvormer zonnepanelen, berging in knieschotten. De verdieping is voorzien van laminaatvloer en radiatoren.

Tuin:
Achter de woning gelegen fraai aangelegde stadstuin zuidwestelijk gelegen met achterom en tuinberging (1,80 x 2,80). Aangrenzend ligt het gemeenschappelijke aangelegd plein, dit plein is enkel toegankelijk voor bewoners.

Algemeen:
Bouwjaar: 2017.
Perceeloppervlak: 112 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 227 m2, inhoud: 858 m3.
Bijdrage onderhoud gemeenschappelijke tuin: VVE parkeergarage € 36,24 (p/m). Aandeel gemeenschappelijke tuin.
Aangewezen als beschermd stadsgezicht.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie (begane grond en eerste verdieping), alle kozijnen uitgevoerd in hardhouten HR ++ beglazing op alle verdiepingen, 9 zonnepanelen, gedeeltelijk vloerverwarming en verdieping 2 en zolder radiatoren, elektrische boiler, WTW installatie, alarminstallatie en camera installatie, aan de achterzijde is de woning voorzien van screens.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen. Duurzame energie via Ennatuurlijk (stadsverwarming).
Energielabel: A.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen na? het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril makelaardij, met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden