Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Maagdendries 33

Onder architectuur gebouwd riant, instapklaar luxe herenhuis met 6 slaapkamers, 2 badkamers en zeer ruime zolderverdieping, zonnige achtertuin op het Zuidwesten met achterom èn een groot mandelig binnenplein, gesitueerd tussen de Maagdendries, Op de Lijnakker en Apostelenpavé. De woning is gelegen aan de zuidrand van het prestigieuze Sphinxkwartier, grenzend aan het nieuwe culturele gebied van Maastricht rond het Bassin, de Hoge Fronten en het Eiffelgebouw. Een parkeerplaats in de ondergrondse privé garage met laadinstallatie voor een elektrische auto.

Typering:
Het voormalige fabrieksterrein van de Sphinx wordt de komende jaren omgebouwd tot een culturele hotspot met eigentijdse huisvesting genaamd het Sphinxkwartier en dat op slechts op 500 meter van het historische stadscentrum van Maastricht. Het gebied zal een divers palet aan culturele uitingen herbergen maar ook volop ruimte bieden voor ontwikkeling, ondernemen en woongenot. In het gebied is reeds veel te beleven met de Pathé bioscoop, filmhuis Lumière in de oude energiecentrale van de Sphinx, het poppodium de Muziekgieterij en inspirerende woonwinkel Loods 5. Het witte Eiffelgebouw is een iconisch en beeldbepalend gebouw in de buurt.

Souterrain:
Parkeerplaats (nr. 65) inclusief E-aansluiting.

Begane grond:
Ruime hal/entree met meterkast en alarminstallatie, unit stadsverwarming en toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. Middels dubbele stalen deuren voorzien van hardglazen panelen toegang tot de royale leefruimte (circa 53 m2) met veel lichtinval. Open luxe leefkeuken aan de straatzijde met modern kookeiland en kastenwand voorzien van Corian werkblad met 5-pits inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, spoelbak en lades. Kastenwand met onder andere koelkast, vriezer, oven met borden verwarming en combi-oven welke speels doorloopt naar de woonkamer waarmee visueel beide ruimte worden samengevoegd. De woonkamer biedt toegang tot de tuin met een aparte zithoek, welke gebruikt kan worden als lees/spelhoek voorzien van moderne ingebouwde laden.
De gehele begane grond is voorzien van een drempelloze gecoate gietvloer met vloerverwarming en Corian vloerplinten.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, slaapkamer I (circa 18 m2) met verbinding met inloopkast/kleedkamer en kluisje (circa 11 m2) en kantoorruimte/make-up ruimte (circa 8 m2), e.e.a is afsluitbaar middels een geïntegreerde schuifdeur in de kastwand, slaapkamer II (10,5 m2) met muurkast, ruime moderne badkamer I (circa 11 m2) voorzien van mechanische afzuiging, wandcloset, inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel in ruim badmeubel met Corian en grote spiegel. De gehele eerste verdieping is voorzien van een drempelloze gecoate gietvloer en Corian vloerplinten.

Tweede verdieping:
Ruime overloop, slaapkamer III (circa 17,5 m2), kleedkamer (circa 6 m2), slaapkamer IV (circa 10 m2), slaapkamer V (10,5 m2), ruime moderne badkamer II (circa 11 m2) voorzien van mechanische afzuiging, wandcloset, inloopdouche, ligbad en drie wastafels in ruim badmeubel met Corian en grote spiegel. De gehele tweede verdieping is voorzien van een drempelloze gecoate gietvloer en Corian vloerplinten.

Zolder:
Zeer ruime zolderverdieping (48 m2) voorzien van een dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde (met uitzicht richting het Vrijthof), berging alwaar aansluitingen witgoed en WTW-installatie, berging in knieschotten. De zolderverdieping is voorzien een drempelloze gecoate gietvloer en Corian vloerplinten.

Tuin:
Achter de woning gelegen stadstuin (circa 80 m2) zuidwestelijk gelegen met achterom en tuinberging (circa 6 m2). Aangrenzend ligt het gemeenschappelijke aangelegd plein, dit plein is enkel toegankelijk voor bewoners en wordt regelmatig gebruikt voor sociale activiteiten.

Algemeen:
Bouwjaar: 2017.
Perceeloppervlakte: 163 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 256 m2, inhoud: 933 m3.
Bijdrage onderhoud gemeenschappelijke tuin: VVE parkeergarage € 36,24 (p/m). Aandeel gemeenschappelijke tuin.
Aangewezen als beschermd stadsgezicht.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie (begane grond en eerste verdieping), alle kozijnen uitgevoerd in hardhouten HR ++ beglazing op alle verdiepingen, WTW installatie, alarminstallatie en camera installatie. Duurzame energie via Ennatuurlijk (stadsverwarming).
Energielabel: A.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril makelaardij, met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.