Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | looiershof 6 C01

Koopprijs € 749.800,- v.o.n.

Midden in het historische centrum van Maastricht is een prachtig exclusief woonplan ontwikkelt “de Looiershof”. Dit is gerealiseerd op het terrein van de voormalige vermicelli- en pastafabriek van de familie Baduin. Van oorsprong werd hier vroeger leer gelooid.

In totaal zijn er 38 wooneenheden gerealiseerd, in een mooi hof, dat gedeeltelijk is omkaderd door een monumentale stadswal. Overdag gedeeltelijk openbaar toegankelijk en in de avond is het veilig en besloten. Er is een ondergrondse parking met privé parkeervoorzieningen. Het penthouse dient u geheel zelf af te werken.

Penthouse B03:
Het penthouse is gelegen op de tweede en derde verdieping en is bereikbaar met de lift maar ook via het trappenhuis.

Souterrain:
Ondergrondse afgesloten parking te bereiken middels key tag alwaar een privé parkeerplaats en berging is gelegen.

Etage 2:
Entree alwaar mogelijkheid tot toiletruimte, woonruimte met veel raampartijen en aan de linkerzijde mogelijkheid tot het plaatsen van een keuken. Naast de trap is een aansluitpunt t.b.v. een gashaard voorbereid zodat u hier de zitruimte kunt maken. Er zijn 2 buitenruimten, beiden gelegen in het woonruimtegedeelte. Buitenruimte I is bereikbaar via een schuifpui en is gelegen aan de voorzijde en buitenruimte II is gelegen aan de achterzijde en tevens bereikbaar middels openslaande deuren.

Etage 3:
Via vaste trap te bereiken zeer ruime en lichte verdieping alwaar vide. Het voorbereidend leidingwerk ten behoeve van de badkamer is aanwezig. U gaat deze verdieping zelf naar eigen wens inrichten.

Het appartement wordt casco opgeleverd en kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld. Voorbereidend leidingwerk is aanwezig in het appartement.
U dient echter zelf installaties aan te brengen en afwerking te regelen.

VvE kosten: € 502,99
Projectnotaris: Van Hecke Houben notarissen.
Oplevering: Nader overeen te komen.