Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Larixhoven 45

Op een kindvriendelijke locatie, sfeervolle, goed afgewerkte twee onder een kap woning met 3 slaapkamers en mogelijkheid tot realiseren 4e slaapkamer, fraai aangelegde tuin op het oosten gelegen en garage.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. De locatie met veel openbaar groen is rustig en zondermeer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal (1.94 x 2.48), meterkast, moderne toiletruimte (2010) alwaar wandcloset en fonteintje.
L-vormige woonkamer (circa 38 m2) met zithoek aan de voorzijde en eetkamer aan de achterzijde alwaar openslaande deuren naar de tuin, semi-open keuken alwaar moderne aanrechtcombinatie (2014) voorzien van koelkast, spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en composiet aanrechtblad. Tussenportaal (0.97 x 1.69) met toegang tot de tuin, bijkeuken (4.58 x 1.48) voorzien van aansluiting witgoed, garage ( 5.64 x 2.84/3.51) met sectionaal poort, de sfeervolle achtertuin is gelegen op het oosten.
De gehele begane grond is voorzien van parketvloer met uitzondering van toilet, bijkeuken en garage.

1e verdieping:
Overloop voorzien van vloerbedekking, slaapkamer I (3.15 x 2.70), (ouder-) slaapkamer II (5.19 x 2.97), slaapkamer III (3.59 x 2.13). Moderne geheel betegelde badkamer (2.37 x 2.08, 2010) voorzien van ruime inloopdouche, wandcloset, vaste wastafel in meubel en elektrische vloerverwarming.
De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer en de overloop.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderruimte (circa 17 m2) met de mogelijkheid tot het realiseren van een vierde slaapkamer, alwaar opstelplaats CV combi ketel (huur).

Algemeen:
Bouwjaar: 1986.
Perceeloppervlakte: 220 m2.
Woonoppervlakte: 89 m2, inhoud: 449 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, deels kunststof kozijnen (voorzijde) voorzien van dubbele beglazing en deels houten kozijnen (achterzijde) voorzien van dubbele en enkele beglazing.
Aanvaarding: per 1 oktober 2019.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel  de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.