Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Largostraat 19

Op een goede locatie in de wijk “Caberg” gelegen instapklare halfvrijstaande moderne woning met 4 slaapkamers, ruime oprit, garage en ruime tuin op het Oosten.

Typering:
In de directe nabijheid treft men een grote hoeveelheid voorzieningen aan, zo zijn er diverse winkelvoorzieningen (o.a. winkelcentrum “Brusselsepoort”), op 35 minuten loopafstand van het Vrijthof, voorzieningen voor onderwijs, gezondheidszorg, sport en recreatie zijn allen ruimschoots aanwezig. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Begane grond:
Entree met meterkast, wandcloset met fonteintje, lichte leefruimte (circa 50 m2) met open keuken alwaar moderne aanrechtcombinatie voorzien van oven, gaskookplaat, wasemkap en spoelbak, garage (5,15 x 2,90) voorzien van kantelpoort, onderhoudsvriendelijke tuin met terras.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4,44 x 3,20), slaapkamer II (3,28 x 2,54), slaapkamer III (2,77 x 2,15), moderne badkamer (2,38 x 2,13) met inloopdouche, wastafel, wandcloset en designradiator.

2e verdieping:
Zolderruimte (circa 20 m2) alwaar 2 dakvensters en toegang tot de bergzolder, berging alwaar opstelplaats CV- gas (eigendom, bouwjaar 2011), unit mechanische ventilatie en witgoedaansluiting.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 2011.
Perceeloppervlakte: 235 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 128 m2, inhoud circa 501 m3.
De begane grond en de verdiepingen zijn voorzien van een laminaatvloer De woning is voorzien van vloerisolatie (begane grond) dakisolatie, spouwmuurisolatie en houten kozijnen met dubbele beglazing.
Energielabel B, verbruik december 2020/dec 2021: elektra 2.646 KWH en gas 841 m3.
Aanvaarding: in onderling overleg.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit kan bij deze woning van toepassing zijn!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.