Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Koningsplein flat 117 E

Modern instapklaar appartement gelegen aan de Groene Loper, een unieke locatie, centraal gelegen in het nieuwe hippe gebied van Maastricht. Het appartement bereikbaar met lift heeft 3 slaapkamers, een balkon gelegen op het westen en een extra berging in het souterrain.

Typering:
Het appartement is gelegen aan de Groene Loper, op circa 15 minuten lopen van het centrum van Maastricht. In de directe nabijheid zijn diverse winkels, openbare vervoersvoorzieningen, sportvelden en scholen. Het centraal station bevindt zich op 5 minuten loopafstand, en de bereikbaarheid van de A2, de A79 en de Maastrichtse ringweg (N278) is goed.

Souterrain:
Bergruimte (3,61 x 1,91).

Begane grond:
Nette centrale hal voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen en bellentableau.

Vierde verdieping:
Entree alwaar meterkast, ruime volledig betegelde toiletruimte (circa 3 m2) met wandcloset, fonteintje en aansluiting wasmachine, woonkamer (circa 28 m2) met grote raampartijen, open keuken met aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, inductiekookplaat en wasemkap, slaapkamer I (3,99 x 3,44), slaapkamer II (3,21 x 3,44), slaapkamer III (circa 11 m2), moderne badkamer (circa 4 m2) voorzien van wastafel in meubel, inloopdouche en bergkast. Het gele appartement is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de badkamer. Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar (2,34 x 1,16) met prachtig uitzicht over de Groene Loper, het balkon is gesitueerd op het westen, waar u geniet van de ondergaande zon!

Algemeen:
Bouwjaar: 1948
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 81 m2, inhoud: circa 278 m3
Het appartement is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
De woning is aangewezen volgens de monumentenwet 1988 aangewezen als rijksmonument.
De VvE kosten voor het appartement bedragen: € 101,50 en voor de berging € 5,00 per maand.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.