Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Koning Willem I straat 10

Op een mooie locatie, gelegen aan een verkeersluwe weg in een parkachtige omgeving, nabij het centrum en de “Hoge Fronten”, gelegen moderne en stijlvolle vrijstaande villa met een totaal perceeloppervlakte van 1.400 m2 waarvan 200 m2 gehuurd van de Gemeente Maastricht, met grote zonnige tuin, zwembad en besloten patio met overdekt terras.

Typering:
Nabij de oude stadskern van Maastricht en de vestingwerken en wandelgebied “Hoge Fronten”. Op loop-/fietsafstand van diverse winkelvoorzieningen en diverse scholen. Het bruisende centrum van Maastricht, ook uitvalswegen naar Luik, Eindhoven, Heerlen en Aken, zijn goed bereikbaar. In de nabijheid is een directe busverbinding naar het Centraal Station.

Begane grond:
Ruime oprit voor meerdere auto’s, ruime representatieve zij-entree/hal met toilet, wandcloset met fonteintje, meterkast, ruime garderobe. Vanuit de hal toegang via hardglazen deuren naar keuken en woonkamer. Ruime lichte woonkamer (circa 55 m2) met vaste kastenwand, mooie leefkeuken (circa 30 m2) aan de voorzijde gelegen met een mooie aanrechtcombinatie (Au Four) voorzien van vaatwasser, inductie kookplaat, oven, combi oven/magnetron, koelkast, spoelbak en wasemkap, inpandige berging (2,77 x 1,70) voorzien van aanrechtblok, overdekt terras (circa 26 m2) met kachel, 2 tuinhuisjes (elk circa 9,5 m2) overdekte gedeelte tussen de tuinhuisjes, zwembad (2014) verwarmd middels warmtepomp, douche en ruime zonnige tuin met grasveld.

Een deel van de tuin is gehuurd van de gemeente Maastricht voor een bedrag van Euro 235,-- per jaar. De begane grond is geheel voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
Ruime vide met op de overloop ruimte voor study (en mogelijkheid tot 4e slaapkamer) met schuifpui, slaapkamer I (5,02 x 3,26), slaapkamer II (5,02 x 3,27) 2e badkamer (3,08 x 2,00) voorzien van ligbad, douche, vaste wastafel en wandcloset, c.v.-ruimte (2,05 x 2,00) alwaar c.v.-gas combi (eigendom, 2010) unit mechanische ventilatie en aansluiting witgoed, slaapkamer III / ouderunit (totaal groot circa 34 m2) bestaande uit ouderslaapkamer met inloopkast en badkamer alwaar 2 persoonsligbad, grote inloopdouche, 2 vaste wastafels en wandcloset.

De verdieping is voorzien van een natuurstenen vloer en gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming (de achterste 2 slaapkamers zijn voorzien van radiatoren).

Algemeen:
Bouwjaar: 2010.
Perceeloppervlakte: 1400 m2. (waarvan 200 m2 gehuurd van de Gemeente Maastricht).
Gebruiksoppervlakte wonen: 219 m2, inhoud 824 m3.
Spouwmuurisolatie, dubbel beglazing in aluminium kozijnen, dakisolatie, vloerisolatie (begane grond), kruipruimte aanwezig, geheel voorzien van vloerverwarming (met uitzondering van 2 slaapkamers achterzijde).
Voorzien van 23 stuks zonnepanelen met een geschatte opbrengst van circa 5200 Kwh per jaar.
De villa heeft de mogelijkheid om uit te breiden door middel van een opbouw, de voorbereidingen zijn reeds getroffen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.