Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Kleine Looiersstraat 20 E

Vraagprijs € 595.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

In het oude centrum van Maastricht gelegen “Jekerkwartier” dit gewilde penthouse met lift gesitueerd op de vierde en vijfde verdieping met woon/eetkamer met open keuken, 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3e slaapkamer), 2 dakterrassen, berging in souterrain en mogelijkheid tot huren van een parkeerplaats aan de achterzijde.

Typering:
Een bijzonder fijne woonomgeving in het hart van de oude stadskern. Op korte loopafstand van het Vrijthof, Onze Lieve vrouw plein, met vele gezellige terrasjes, restaurants en het theater. Alle winkelvoorzieningen zijn in de directe nabijheid. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Aachen. Bushaltes liggen op loopafstand.

Souterrain:
Privéberging (2,20 x 2,41).

Begane grond:
Centrale entree met bellentableau, videofoon, lift en brievenbussen.

Vierde verdieping:
Met de lift komt men op de vierde verdieping uit in een afsluitbaar privéportaal, verdieping vier en vijf is uitsluitend dít appartement, middels de ruime entree/hal heeft men toegang tot de woon/eetkamer met airconditioning, open keuken (totaal circa 40 m2) welke is voorzien van de volgende apparatuur, een gaskookplaat met afzuigkap, oven en koelkast, slaapkamer I (6,04 x 3,12) voorzien van vaste kasten, vloerbedekking en airconditioning, badkamer voorzien van ligbad, twee wastafels, toilet en douche. De woon/eetkamer heeft aan de voorzijde en achterzijde veel lichtinval met aan elke zijde een ruim dakterras welke aan de achterzijde is voorzien van zonnescherm. De gehele verdieping is voorzien van parketvloer met uitzondering van de slaapkamer, badkamer, toiletruimte en inpandige berging met C.V. installatie (eigendom, bouwjaar 1993) en mechanische ventilatie.

Vijfde Verdieping:
Vanuit de woonkamer is middels een wenteltrap de vijfde verdieping te bereiken, alwaar riante vide, open hobbyruimte (4,53 x 4,34, mogelijkheid derde slaapkamer), slaapkamer II (circa 17 m2) Deze verdieping is grotendeels voorzien van vloerbedekking.

Algemeen:
Bouwjaar: 1994.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 121 m2, inhoud circa 456 m3.
Energielabel: E.
VVE kosten: € 200,= per maand.
Parkeerplaats huur: circa € 125,= per maand.
Geïsoleerd, diverse screens, houten kozijnen/dubbele beglazing, mechanische ventilatie en 2 x airconditioning units.
Aanvaarding: in onderling overleg.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit kan bij deze woning van toepassing zijn!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.