Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Kershegge 10

Op een kindvriendelijke locatie in de geliefde wijk Amby, halfvrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, ruime woonkamer met uitbouw, semi-open keuken, bijkeuken, garage en tuin.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. De locatie met veel openbaar groen is rustig en zondermeer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal (2,23 x 2,73), garderobe, meterkast, toiletruimte alwaar wandcloset en fonteintje. Doorzonwoonkamer met uitbouw (circa 39 m2) met tegelvloer voorzien van vloerverwarming. Semi-open keuken alwaar moderne aanrechtcombinatie voorzien van 5 pits kookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron, spoelbak en vaatwasser. Bijkeuken ( 3,99 x 2,76) alwaar aansluiting witgoed. Middels deur vanuit bijkeuken en schuifpui woonkamer heeft men toegang tot de tuin (circa 10 meter diep) met elektrisch zonnescherm. Garage (2,83 x 7,44) voorzien van rolpoort.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,57 x 3,60), slaapkamer II (2,80 x 5,32), slaapkamer III (2,08 x 4,28). Badkamer (2,30 x 2,55) voorzien van ligbad, douche, wandcloset, vaste wastafel en designradiator. De eerste verdieping is voorzien van een PVC vloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderruimte alwaar slaapkamer IV (4,05 x 3,70, nokhoogte 3,10 m) voorzien van laminaatvloer, bergkast alwaar opstelplaats cv-ketel (eigendom, gas 1998), bergruimten in knieschotten, zonneboiler en unit mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 1998
Perceeloppervlakte: 261 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 142 m2, inhoud: circa 571 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.