Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Kasteel Caestertstraat 34

In de wijk ‘’Nazareth’’ is deze tussengelegen instapklare woning gesitueerd, voorzien van 4 slaapkamers, onderhoudsvriendelijke tuin welke op het noordwesten is gelegen.

Typering:
De woning is gunstig gelegen ten opzichte van een tal van hotspots waaronder het NS-station en talloze leuke winkels, hotels, hippe cafés, restaurants, scholen en recreatie mogelijkheden. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelweg A2 met verbindingen naar Eindhoven, Aken, Luik en Heerlen op korte afstand. Voeg hierbij de Groene Loper aan toe en deze locatie biedt u een rustig en prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal (circa 7 m2) alwaar meterkast,modern wandcloset en fonteintje, L-vormige woonkamer (totaal circa a 33 m2) voorzien van tegelvloer, trapkast en met toegang tot de ruime serre/overdekt terras (4,15 x 2,75), welke is voorzien van een grote schuifpui met toegang tot de tuin (5,7 x 4,15) keuken voorzien van tegelvloer en aanrechtcombinatie (2005) voorzien van spoelbak, afzuigkap, gaskookplaat, koelkast en oven (functioneert niet meer). Onderhoudsvriendelijke tuin op het noordwesten gelegen voorzien tuinberging (2,9 x 1,5) met aansluiting water en achterom.

1e verdieping:
Overloop voorzien van vaste kast en met toegang tot slaapkamer I (4,25 x 3,00) slaapkamer II (3,42 x 2,00) slaapkamer III (4,41 x 2,20), geheel betegelde moderne badkamer (2,17 x 2,20, 2013) voorzien van douche, wandcloset, vaste wastafel in wandmeubel en designradiator. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de betegelde badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping voorzien van laminaatvloer en berging in de knieschotten, verdeelt in slaapkamer IV (4.27 x 3.30) en separate ruimte (3,25 x 3,1) alwaar opstelplaats cv-ketel (eigendom 2013), mechanische ventilatie en aansluiting witgoed.

Algemeen:
Bouwjaar: 1987
Perceel oppervlakte: 115 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 123 m2, inhoud: circa 432 m3.
De woning is voorzien van dubbele beglazing, dakisolatie (extra nageïsoleerd) spouwmuurisolatie.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.