Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Kasteel Caestertstraat 3

In de wijk ‘’Nazareth’’ is deze tussengelegen woning gesitueerd voorzien van 3 slaapkamers, tuin met zonnescherm welke op het zuidwesten is gelegen.

Typering:
De woning is gunstig gelegen ten opzichte van een tal van hotspots waaronder het NS-station en talloze leuke winkels, hotels, hippe cafés, restaurants, scholen en recreatie mogelijkheden. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelweg A2 met verbindingen naar Eindhoven, Aken, Luik en Heerlen op korte afstand. Voeg hierbij de Groene Loper aan toe en deze locatie biedt u een rustig en prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal (circa 7 m2) alwaar meterkast en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. L-vormige woonkamer (circa 27 m2) voorzien van laminaatvloer, trapkast en met toegang tot de tuin middels openslaande deur, gesloten keuken (2,20 x 3,03) voorzien van laminaatvloer en alwaar eenvoudige aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, afzuigkap, gaskookplaat en oven. Onderhoudsvriendelijke tuin voorzien van zonnescherm, tuinberging (2,9 x 1,5) achterom en op het zuidwesten gelegen.

1e verdieping:
Overloop voorzien van vaste kast en met toegang tot slaapkamer I (4,28 x 2,99) slaapkamer II (3,42 x 1,99) slaapkamer III (4,42 x 2,19) en de geheel betegelde badkamer (2,19 x 2,19) voorzien van ligbad, wandcloset, vaste wastafel en aansluiting wasmachine en droger. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de betegelde badkamer.

2e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken bergzolder (circa 20 m2) alwaar opstelplaats cv-ketel (huur, Hesi) en mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 1987.
Perceel oppervlakte: 130 m2.
Woonoppervlakte: circa 108 m2, inhoud: circa 378 m3.
De begane grond is voorzien van dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.