Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Karposthegge 41

Deze goed onderhouden royale vrijstaande woning is gelegen in de mooie en jonge woonwijk Amby. De woning is gesitueerd aan een rustig verkeersluw pleintje aan de rand van Maastricht en beschikt over een ruime leefruimte, 4 slaapkamers, 2 badkamers, ruime garage en een fraai aangelegde tuin op het oosten met achterom.

Typering:
Deze woning ligt op een veilige plek aan een rustig pleintje aan de rand van Maastricht met op loopafstand een natuur- en wandelgebied, en in directe nabijheid ligt een groot speelterrein en een basisschool voor de kinderen. De situering van de woning in Amby met al haar winkelvoorzieningen is van dien aard dat het centrum van Maastricht, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen in de directe nabijheid zijn. Eindhoven, Heerlen/Aken en Luik zijn snel en goed bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van een tegelvloer, bergkasten, meterkast en geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje en toegang tot de garage voorzien van tegelvloer en poort met loopdeur. De leefruimte te bereiken middels grote glazen deuren, voorzien van een parketvloer en lichtstraat bestaande uit eetkamer (4,31 x 5,59) ,woonkamer (4,72 x 5,36) met toegang tot de tuin middels schuifpui, leefkuil (4,85 x 4,98). Semi-open keuken (4,65 x 2.10) voorzien van een plavuizenvloer, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, wasemkap en spoelbak. Fraai aangelegde brede tuin gelegen op het oosten en voorzien van diverse terrassen en een achterom.

Eerste verdieping:
Overloop, berging I en aansluiting witgoed, separaat toilet met hangcloset, geheel betegelde badkamer I (2,08 x 2,15) met douche en wastafelmeubel, slaapkamer I (3,19 x 4,40), slaapkamer II (2,49 x 4,40), slaapkamer III (2,69 x 4,40), ruime slaapkamer IV (3,65 x 4,40), geheel betegelde badkamer II met ligbad en wastafelmeubel, berging II (1,13 x 1,18) alwaar opstelplaats CV ketel (eigendom, circa 2012), mechanische ventilatie en boiler (eigendom, 2012), berging III (2,03 x 1,13). De slaapkamers en overloop zijn voorzien van parketvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1998.
Perceeloppervlakte: 427 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 194 m2, inhoud circa 758 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, houten kozijnen met dubbele beglazing.
Energielabel: B.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.