Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Kapelstraat 6

In de geliefde woonwijk “Scharn” gelegen te moderniseren halfvrijstaande, jaren ‘50 woning met 3 slaapkamers, oprit met garage en besloten tuin.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Souterrain:
Kelder (3,63 x 2,03) CV gas combi, (huur, Hesi, bouwjaar circa 2011).

Begane grond:
Diepe oprit (11,00 x 3,80), entree met natuurstenen vloer, toilet met fonteintje, meterkast, woonkamer (6,50 x 3,39) voorzien van parketvloer en uitgang naar de tuin, gesloten keuken (circa 6 m2) met eenvoudig aanrechtblok, overdekt terras (6,85 x 2,52), tuin (circa 7,25 x 8,40) garage (5,85 x 3,01) met bergvliering.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,55 x 2,75) met Frans balkon, slaapkamer II (3,65 x 3,55) slaapkamer III (2,65 x 2,07) met balkon, eenvoudige badkamer (2,24 x 1,72) voorzien van douche, toilet en vaste wastafel.

2e verdieping:
Zolder, te bereiken via vlizotrap (nokhoogte circa 1,8 meter).

Algemeen:
Bouwjaar: 1958.
Perceeloppervlakte: 183 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 75 m2, inhoud: 339 m3.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.