Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Jekerstraat 45 B03

In het hart van de Maastrichtse binnenstad het ‘Kommelkwartier’ ligt deze moderne en instapklare maisonnette. De maisonnette is voorzien van een eiken parketvloer en beschikt over twee slaapkamers, twee bergruimtes en een ruim dakterras.

Typering:
Het appartement ligt in de binnenstad van Maastricht, zeer rustig gelegen op een steenworp van het Vrijthof en de Markt. Een bijzonder fijne woonomgeving in het hart van de stad. Maastricht kenmerkt zich door haar eigen, warme sfeer. Die sfeer wordt mede bepaald door een uitgebreid (luxe) winkelaanbod en een ruime hoeveelheid nabijgelegen uitgaansgelegenheden, vooral ook op het gebied van cultuur. Alle winkelvoorzieningen, restaurants, terrassen, cafés en culturele uitgaansgelegenheden zijn aanwezig. Daarnaast heeft het een goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Begane grond:
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en trappartij naar de galerij met toegang naar de maisonnettes. Privé berging (circa 6 m2) voor het eventueel stallen van fietsen en meterkast.

1e verdieping:
Entree/hal voorzien van inpandige berging met meterkast en deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal is er toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I (3,22 x 2,56) met toegang naar het balkon. Slaapkamer II (2,99 x 4,42). Er is een vaste kastenwand in beide slaapkamers en in de hal. Badkamer (2,43 x 2,83) deels betegeld voorzien van een ligbad, douche, wastafel in meubel, designradiator en mechanische ventilatie. Tevens is op deze verdieping de c.v.-ketel gesitueerd (eigendom, bouwjaar 2018). Deze verdieping is voorzien van een eiken parketvloer met uitzondering van de sanitaire ruimtes.

2e verdieping:
Overloop met toegang naar de U-vormige leefruimte (circa 37 m2) met open keuken. De open keuken met moderne keukenopstelling onder andere voorzien van een inductiekookplaat, wasemkap, koelkast, combi oven-magnetron, vaatwasser en spoelbak. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime dakterras (circa 25 m2) middels dubbel openslaande deuren. Deze verdieping is voorzien van een eiken parketvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1995
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 92 m2, inhoud: circa 335 m3.
De woning is volledig voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
Ondergronds parkeren via Q park, Herdenkingsplein (circa € 100,- per maand).
VvE kosten: € 84,- per maand
Energielabel: C
Aanvaarding: in onderling overleg.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen).
Dit kan bij deze woning van toepassing zijn!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.