Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Jan Petersstraat 8

Instapklare, ruime, lichte woning met 3 slaapkamers in het geliefde Amby met onderhouds-vriendelijke tuin en achterom.

Typering:
Deze woning is centraal gelegen in de wijk Amby op slechts 10 fiets-minuten van het historisch centrum van Maastricht. De autosnelwegen naar Eindhoven, Heerlen/Aken en Luik zijn uitstekend bereikbaar. Er zijn diverse winkels, openbare vervoersvoorzieningen, sportvelden en scholen (internationale school) in de directe nabijheid.

Begane grond:
Entree/ hal voorzien van tegelvloer, meterkast en toiletruimte met wandcloset. De doorzon woonkamer (circa 37 m²) is voorzien van een parketvloer. De moderne open keuken is voorzien van een aanrechtcombinatie met gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser. In de keuken zijn 2 bergkasten voorzien waarvan 1 onder de trap. Vanuit de woonkamer/keuken en via achterom is de onderhoudsvriendelijke, volledig betegelde tuin met tuinberging (4,01 x 2,52) bereikbaar.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4,18 x 2,67) met inbouwkast, slaapkamer II (3,09 x 2,16) met inbouwkast, slaapkamer III (3,02 x 3,75). De volledig betegelde badkamer (circa 3,5 m²) is voorzien van douche, wandcloset en wastafel. De separate wasruimte is voorzien van een aansluiting voor wasmachine en -droger. Gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderverdieping (circa 7 m², hoogte 1.80 m) alwaar opstelplaats cv - combiketel Remeha (eigendom, bouwjaar 2014).

Algemeen:
Bouwjaar: 1963.
Perceeloppervlakte: 120 m².
Gebruiksoppervlakte wonen 89 m², inhoud 359 m³.
De woning is voorzien van dakisolatie, dubbel glas, kunststof kozijnen (met uitzondering van de voordeur) en diverse rolluiken. Deze instapklare woning is in 2014 nagenoeg geheel gerenoveerd.
Aanvaarding: 1 december 2019.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.