Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Jac Thijssedomein 6 B

Op een goede locatie gelegen nabij het AZM en stadsdeel “Wijck” gelegen appartement op de 1e verdieping met 2 ruimte slaapkamers, balkon, berging en parkeerplaats (zwerfplek) op gemeenschappelijk binnenterrein.

Typering:
Dit appartementencomplex is gelegen in het zuidoosten van Maastricht, in het stadsdeel "Randwijck" en op loop- en fietsafstand van het centrum. Kantoren, het MECC en het Academisch Ziekenhuis zijn op 3 à 5 minuten loop- en fietsafstand. Diverse winkelvoorzieningen, scholen en sportvoorzieningen liggen in de directe omgeving.

Begane grond:
Centrale entree, hal en trappenhuis met brievenbus, bellentableau, intercominstallatie, privé berging (3,0 x 1,58) .

1e verdieping:
Gemeenschappelijk overloop met meterkast (gas en elektra) ruime entree, toilet met fonteintje, woonkamer (totaal circa 37 m2) met toegang naar balkon (2,7x 1,73) en open keuken met moderne witte aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, gaskookplaat, wasemkap, oven, slaapkamer I ( circa 17 m2) slaapkamer II (circa 14 m2) nette badkamer (2,07 x 1,77) alwaar ruime inloopdouche, designradiator en wastafel in badkamermeubel, wasruimte (circa 2,5 m2) alwaar aansluiting witgoed en c.v.- ketel (huur 2017). De entree, badkamer en woonkamer zijn voorzien van een witte tegelvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1989
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 86 m2, inhoud: circa 266 m3.
Het gehele appartement is voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing.
De servicekosten voor de VvE bedragen € 96,47 per maand en € 30,-- per jaar i.v.m. mandelig parkeerterrein.
Mogelijkheid voor aanvraag van 2 parkeervergunningen (kosten 1e vergunning € 3,98, kosten 2e vergunning € 5,97 per maand).
Electrische screens aan het woonkamerraam en het balkon, slaapkamer achterkant heeft een rolluik.
Projectnotaris: Achten/Van Gent te Maastricht
Aanvaarding: in overleg/op korte termijn mogelijk.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.