Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Ireneweg 10

Vraagprijs € 319.000,- k.k.

Mooie ruime goed onderhouden en sfeervolle halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers en vrijstaande garage, gelegen op een ruim en breed perceel dat veel toekomstmogelijkheden biedt voor aanpassing of uitbreiding.

Typering:
Borgharen is gelegen op circa 4 kilometer van het centrum van Maastricht, terwijl de aansluitingen op de autosnelwegen richting Eindhoven, Heerlen, Aken en Luik binnen handbereik zijn. Deze plek biedt, mede vanwege de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, een plezierig woon- en leefklimaat.

Begane grond:
Mooie ruime entree met moderne tegelvoer en houten trap naar de 1e verdieping, betegeld toilet, kelderkast, ruime woonkamer (circa 40 m2) met travertinvloer en open haard, aansluitend de tuinkamer met moderne tegelvloer, semi open keuken (3,40 x 2,24), met moderne tegelvoer moderne witte luxe aanrechtcombinatie voorzien van natuurstenen aanrechtblad, 5-pits gasfornuis, vaatwasser, afzuigkap, oven en koelkast. Aansluitend aan de tuinkamer komt men in de bijkeuken (3,53 x 2,01) en via de tuin in de ruime en verwarmde stenen berging (3.23 x 3.15), houten tuinberging en vrijstaande garage (6,28 x 3,02).

1e verdieping:
Overloop met vaste kast (mogelijk toilet), eenvoudige badkamer (1,97 x 1,07) met vaste wastafel en douche, slaapkamer I (2,23 x 3,42) slaapkamer II (4,79 x 3,54), slaapkamer III (2.90 x 3.78). De verdieping is met uitzondering van de badkamer voorzien van een parketvloer.

2e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken zolder (nokhoogte onder balk: 2,2) ruimte I (circa 2.26 x 2.50) alwaar c.v.-gas (huur 2010) en ruimte II (3.59 x 2.50).

Algemeen:
Bouwjaar: 1959
Perceeloppervlakte: 563 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 115 m2, inhoud circa 522 m3.
Energielabel: C
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en grotendeels dubbele beglazing Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen. Het dakbeschot bestaat uit asbesthoudende materialen.
Aanvaarding: op korte termijn

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.