Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | In de Eyckeroed 3

Moderne instapklare woning (2007) met 4 slaapkamers, ruime badkamer, open-keuken met inbouw apparatuur, 12 stuks zonnepanelen en speelse achtertuin met eigen parkeerplek gelegen in een verkeerluwe en kindvriendelijke straat.

Typering:
In de directe nabijheid van het Centrum van Maastricht en het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, daarnaast is de toegang tot autosnelwegen (A2 en A79) in de directe nabijheid. Ook Maastricht UMC+ (AZM), Universiteit en openbaarvervoer (station Randwyck en busverbindingen) zijn op loopafstand gelegen.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van meterkast, garderobe, trapopgang en betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Doorzon woonkamer ( 5.77/4.55 x 5.10) is voorzien van een moderne plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming en trap/bergingskast. Via een toegangsdeur in de woonkamer is er toegang naar de achtertuin met stenen berging (2.54 x 2.06). De open keuken (2.86 x 3.46) gelegen aan de voorzijde van de woning is voorzien van koelkast, spoelbak, 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap en oven. Vanuit de achtertuin bereikt men middels een tuinpoort het achter de woning gelegen gemeenschappelijk binnenterrein waar u de auto kunt parkeren op een eigen parkeerplaats. Het binnenterrein wordt beheerd door Ruijters Vastgoedbeheer middels een Coöperatie tot beheer “Burghthof” ca. € 15,- p.m.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2.50 x 3.57), slaapkamer II (2.50 x 2.44), slaapkamer III (3.01 x 5.10), ruime badkamer (circa 5.5 m2) voorzien van tegelvloer, ligbad, toilet en vaste wastafel. Gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer m.u.v. de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken overloop, slaapkamer IV (2.99 x 3.85) voorzien van laminaatvloer en dakkapel en veel bergruimte onder andere in de knieschotten en inbouwkasten. 1e berging alwaar opstelling CV-ketel (HR, bouwjaar 2018 eigendom) en het WTW-systeem (Warmte-Terug-Win systeem) en omvormer van de 12 zonnepanelen. In de 2e berging bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 2007.
Perceeloppervlakte: 101 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 122 m2, inhoud circa 428 m3.
Dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele HR beglazing, geheel voorzien van rolluiken. WTW-systeem (Warmte-Terug-Win systeem) en 12 stuks zonnepanelen (eigendom). Onderhoudsvrije voor- en achtertuin.
Energielabel: A
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.