Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Iepenhoven 6

In een kindvriendelijke buurt, leuke tussengelegen woning met 4 slaapkamers, tuin gelegen op het westen met een berging en een achterom. Separaat gelegen garage.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. De locatie met veel openbaar groen is rustig en zonder meer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluitingen op meerdere uitvalswegen in de richtingen Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Begane grond:
Uitgebouwde entree/hal voorzien van meterkast, grote berging met een vliering. In de berging bevinden zich aansluitingen voor wasmachine en wasdroger en een radiator. Toiletruimte met wandcloset, fonteintje en radiator. Woonkamer (circa 41 m2) alwaar trapkast, semi-open keuken voorzien van eenvoudige aanrechtcombinatie met koelkast, dubbele spoelbak, 5 pits gaskookplaat, wasemkap en oven. In de woonkamer bevindt zich een open haard. Middels openslaande deuren heeft men toegang tot de tuin welke is gelegen op het westen, voorzien van een buitenberging (2,66 x 1,54), achterom toegankelijk via brandgang. De tuin heeft buitenverlichting zowel hangend als floodlight. De gehele begane grond is voorzien van laminaatvloer. Separaat gelegen garage (6,12 x 2,85) met kantelpoort.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (5,65 x 3,20) voorzien van vaste kastenwand, slaapkamer II (3,61 x 2,53) voorzien van vaste kastenwand, slaapkamer III (4,16 x 3,02). Geheel betegelde badkamer (2,70 x 2,02) alwaar vaste wastafel, toilet, ligbad en radiator. De eerste verdieping is deels voorzien van parketvloer en deels voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken slaapkamer IV (3,47 x 3,88) voorzien van laminaatvloer, dakvenster, berging (1,71 x 3,71) alwaar opstelplaats cv-ketel (huur).

Algemeen:
Bouwjaar: 1980
Perceeloppervlakte: 151 m2 en 19 m2 (garage).
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 139 m2, garage 17 m2, inhoud: circa 473 m3.

De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en op de eerste verdieping met horren. De voordeur is voorzien van enkel glas. Aanvaarding: in onderling overleg. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.