Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Iepenhoven 23

Op een kindvriendelijke locatie, leuke tussengelegen woning met 3 slaapkamers (mogelijkheid tot realiseren extra slaapkamer), op het oosten gelegen tuin met achterom.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. De locatie met veel openbaar groen is rustig en zondermeer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van meterkast, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, toegang tot de bergruimte. Bergruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur. Woonkamer voorzien van parketvloer, moderne semi-open keuken voorzien van koelkast, spoelbak, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Middels openslaande deuren heeft men toegang tot de tuin welke is gelegen op het oosten, voorzien van achterom.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (5,65 x 3,18), slaapkamer II (2,53 x 4,19), slaapkamer III (3,03 x 4,24). Geheel betegelde badkamer ( 2,01 x 2,65) voorzien van tegelvloer, ligbad, douche, wandcloset en vaste wastafel. De eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbare zolderruimte (5,68 x 3,70, nokhoogte 2,23) met opstelplaats voor de cv-ketel (eigendom, 2005). De zolder wordt momenteel gebruikt als bergruimte maar biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1979
Perceeloppervlakte: 183 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 136 m2, inhoud 476 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, grotendeels dubbele beglazing, gevelisolatie en vloerisolatie, rolluik achtergevel.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.