Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Hoge Barakken 47

In het sfeervolle “Wyck”, nabij het centrum en op loopafstand van het Onze Lieve Vrouwenplein en het Vrijthof, ligt aan de goede zijde van de verkeersluwe straat deze instapklare en ruime stadswoning met 3 slaapkamers en een ruim en zonnig dakterras.

Typering:
In de oude stadskern Wyck ligt deze karakteristieke tussengelegen en ruime woning. In de nabije omgeving bevinden zich tal van hotspots waaronder het sterrenrestaurant Beluga, het Bonnefantenmuseum, Centre Ceramique en talloze leuke winkels, hotels, hippe cafés en restaurants. Het NS-station bevindt zich op loopafstand. Bovendien liggen de op- en afritten van de autosnelweg A2 met verbindingen naar Eindhoven, Aken, Luik en Heerlen op korte afstand.

Souterrain:
Ruime berging/hobbyruimte (5,42 x 2,50), deels gelegen onder maaiveld, met daglicht en witgoedaansluitingen.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van parketvloer, meterkast, trapkast en geheel betegeld toilet voorzien van vloertegels, wandcloset en fonteintje. Ruime woonkamer met open keuken (totaal circa 38m²) voorzien van luxe aanrechtcombinatie met vrijstaand separaat werkblad, 6 pits gasfornuis met dubbele oven, afzuigkap, stoomoven, spoelbak, vaatwasser, koelkast en vriezer. De gehele begane grond vloer is voorzien van een parketvloer.

Eerste verdieping:
Overloop voorzien van laminaatvloer en toegang tot separaat toilet voorzien van tegelvloer, wandcloset met fonteintje, berging, slaapkamer I (4,91 x 3,02) voorzien van laminaatvloer en slaapkamer II (4,99 x 4,39) voorzien van vloerbedekking, de badkamer (3,30 x 2,08) voorzien van een tegelvloer, ligbad, regendouche met glazen douchedeur, vaste wastafel en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping:
Overloop voorzien van laminaatvloer met toegang tot de berging/CV-ruimte alwaar opstelplaats CV- (eigendom, 2015) en de ruime slaapkamer III (4,91 x 3,64), voorzien van een laminaatvloer en veel raampartijen en met toegang tot het riante in Oosterse stijl aangelegde dakterras (ca. 26m2) met zonnescherm en veel privacy.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 2000
Woonoppervlakte: circa 125 m2 (exclusief dakterras circa 26m2) en berging/hobbyruimte (circa 14m2).
Inhoud: circa 410 m3.
Appartement is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en houten kozijnen met dubbele beglazing.
Servicekosten appartement: € 100,63 per maand.
Energielabel A.
Voldoende parkeergelegenheden in de nabije omgeving op basis van een parkeervergunning of een abonnement bij Q-park.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.