Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Heugemerweg 46 c

In het appartementencomplex ‘Residence Cortile’ op de 2e verdieping gelegen royaal lux afgewerkt instapklaar appartement (circa 100 m2), 2 slaapkamers, berging en parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage.

Typering:
Naast het stadsdeel Wyck, aan de oostzijde van de Maas, is het stadsdeel Céramique. In het nu al fameuze stadsdeel is in het westelijke gedeelte ‘Residence Cortile’ gerealiseerd, gebouwd onder architectuur van Bruno Albert. Het appartement is op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen, bibliotheek, station en het centrum van Maastricht. Het appartement is gesitueerd op de 2e verdieping.

Souterrain:
Parkeerplaats (nummer 164), te bereiken middels automatische bedienbare poort, eigen berging (1,57 x 3,24) en gezamenlijke fietsberging. Begane grond: Representatieve centrale hal voorzien van lift, trappenhuis, bellentableau (videofoon) en brievenbussen unit.

2e verdieping:
Leefruimte (circa 58 m2) met luxe leistenen tegelvloer bestaande uit de eetkamer met vaste kastenwand, kookeiland voorzien van keramische kookplaat, vaatwasser, spoelbak, afzuigkap, combimagnetron, en koelkast, garderobe, meterkast en woonkamer met airco-unit en toegang tot terras (circa 11m2) (middag en avondzon!) met uitzicht over het park, bijkeuken (2,15 x 1,47) alwaar aansluiting wasmachine en droger en WTW installatie, slaapkamer I (circa 14 m2) voorzien van vaste kastenwand en airco-unit en uitgang naar terras, slaapkamer II (circa 13 m2) voorzien van vaste kastenwand, luxe badkamer (3,07 x 2,87) voorzien van ligbad, douche, vaste wastafel en designradiator, separaat toilet met fonteintje.

Algemeen:
Bouwjaar: 2003.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 100 m2 (exclusief terras ad. 11 m2), inhoud: circa 303 m3.
Het appartement is geheel voorzien van een leistenen vloer met vloerverwarming.
Optimale isolatie, hoogwaardige afwerking. Instapklaar!
Servicekosten circa € 292,47 (VvE) €21,82 (parkeerplaats) € 14,11 (berging).
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.