Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Heugemerweg 42 B

In het appartementencomplex ‘Residence Cortille’ op de 1e verdieping gelegen ruim royale luxe afgewerkte appartement (circa 103 m2) met 2 slaapkamers, gemeenschappelijke fietsenberging, berging in ondergrondse parkeergarage. Er is een optie voor het kopen van een parkeerplaats in deze parkeergarage.

Typering:
Naast het stadsdeel Wyck, aan de oostzijde van de Maas, is het stadsdeel Céramique. In het nu al fameuze stadsdeel is in het westelijke gedeelte ‘Residence Cortile’ gerealiseerd, gebouwd onder architectuur van Bruno Albert. Het appartement is op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen, bibliotheek, station en het centrum van Maastricht. Het appartement is gesitueerd op de 1e verdieping.

Souterrain:
Te bereiken middels automatische bedienbare poort, gezamenlijke fietsberging, eigen externe berging (en eventueel de apart aan te kopen parkeerplaats).

Begane grond:
Representatieve centrale hal voorzien van lift, trappenhuis, bellentableau (videofoon) en brievenbussen unit.

1e verdieping:
Leefruimte (circa 58 m2) met luxe tegelvloer bestaande uit de eetkamer met vaste kastenwand, kookeiland voorzien van inductie kookplaat, vaatwasser, spoelbak, afzuigkap, combimagnetron, en koelkast, garderobe, meterkast en woonkamer met airco-unit en toegang tot terras (circa 20m2) (middag en avondzon!) met uitzicht over het park, bijkeuken (2.13 x 1.48) alwaar aansluiting wasmachine en droger en nieuwe WTW installatie (2020 eigendom), slaapkamer I (circa 14 m2) voorzien van vaste kastenwand en airco-unit en uitgang naar terras, slaapkamer II (4.59 x 3.01) voorzien van vaste kast, luxe badkamer (3.06 x 2.87) voorzien van ligbad, douche, vaste wastafel en designradiator en een separaat toilet met fonteintje.

Algemeen:
Bouwjaar: 2003.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 105 m2 (exclusief terras ad. 20 m2), inhoud: circa 315 m3.
Het appartement is geheel voorzien van een leistenen vloer met vloerverwarming. Optimale isolatie, hoogwaardige afwerking. Instapklaar!
Servicekosten circa € 307,00 incl. € 10,00 van de airconditioning.
Parkeerplaats (nummer 158) in ondergrondse parkeergarage € 35.000,= KK.
Servicekosten parkeerplaats € 25,- per maand.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.