Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Hertog van Brabantlaan 81

Zeer nette, halfvrijstaande woning met 4 slaapkamers, diepe oprit (15 meter diep), carport, garage en fraaie tuin (14 meter diep) noordoostelijk gelegen in een groene omgeving in het Maastrichtse kerkdorp Borgharen.

Typering:
Borgharen is gelegen op ca 4 kilometer van het centrum van Maastricht, terwijl de aansluitingen op de autosnelwegen richting Eindhoven, Heerlen, Aken en Luik binnen handbereik zijn. In het dorp zijn voldoende voorzieningen voor het eerste levensonderhoud aanwezig. Deze plek biedt, mede vanwege de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, een plezierig woon- en leefklimaat in een gemêleerde gemeenschap.

Begane grond:
Entree/hal breukmarmeren vloer, modern wandcloset met fonteintje (2013) meterkast, woonkamer (3,40 x 7,40) met veel lichtinval en voorzien van gaskachel (2018) en schuifpui naar serre, extra bergkast onder de trap alwaar wasmachine-aansluiting en met toegang tot de kruipruimte, gesloten keuken (circa 7 m2, 2012) met keukenopstelling voorzien van spoelbak, koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, natuurstenen aanrechtblad en oven, serre (5,61 x 3,53), luxe garage (5,64 x 3,11) met aansluiting witgoed en voorzien van tegelvloer, met schuifpoort, carport (6,04 x 2,84) met lichtkoepel, omsloten en goed onderhouden tuin (14 meter diep en 9 meter breed) noordoostelijk gesitueerd en voldoende privacy.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,89 x 2,43), slaapkamer II (3,97 x 3,41), slaapkamer III (3,76 x 3,32), badkamer (2,07 x 2,00, 2013) voorzien van wastafel in badmeubel, douche, wandcloset en designradiator. De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Vaste trap naar 2e verdieping, overloop met bergruimte, slaapkamer IV (3.75 x 4.76) met berging in spits, CV ruimte (cv-ketel, huur, 2011).

Algemeen:
Bouwjaar: 1973.
Perceeloppervlakte: circa 312 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 129 m2.
Inhoud: circa 497 m3.
De woning is voorzien van dubbele beglazing en diverse rolluiken.
Energielabel D.
Aanvaarding : per direct.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.