Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Herdenkingsplein 4

Vraagprijs € 479.000,- k.k.

Op een unieke locatie in het historisch centrum van Maastricht is dit bijzonder fraai en luxe afgewerkt woonhuis (met eigen inpandige garage !!) met twee slaapkamers, luxe badkamer, schitterend dakterras met uitzicht over de historische daken en kerktorens van Maastricht.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen, op loopafstand van het bruisende vrijthof met al haar restaurants en winkelvoorzieningen. Ook het stadspark is in de directie nabijheid aanwezig. De uitvalswegen naar de A2 richting Luik, Eindhoven en Aken zijn goed bereikbaar. Deze locatie biedt u zowel nu als in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Hal (4,82 x 1,98) voorzien van marmeren vloer, meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, cv ruimte alwaar CV ketel (bouwjaar 2021, eigendom), garage (6,06 x 3,10) alwaar witgoedaansluiting.

1e verdieping:
Overloop, leefruimte (circa 31 m2) met moderne strakke open keuken met marmeren vloer en voorzien van vaatwasser, spoelbak, inductiekookplaat, koelkast en combi-oven, woonkamer met veel lichtinval door de aparte ronde raampartij. De woonkamer is voorzien van een fraaie parketvloer.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (totaal circa 23 m2) met vaste kastenwand, klein balkon voorzijde en luxe moderne badkamer en suite met ligbad in de slaapkamer, inloopdouche met regendouche en vast wastafelmeubel. Separate toiletruimte met wandcloset en wastafelmeubel.

3e verdieping:
Overloop, slaapkamer II (circa 18 m2) voorzien van parketvloer en met gezellig terras (circa 6 m2) met trap naar dakterras.

4e verdieping:
Ruim fraai dakterras (circa 18 m2) met fraai uitzicht over de historische stad Maastricht.

Algemeen:
Bouwjaar: 1986
Perceeloppervlakte: 40 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 99 m2, inhoud circa 387 m3.
Energielabel: B
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, houten kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit is bij deze woning van toepassing!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.