Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Herdenkingsplein 12 A01

In het historisch centrum van Maastricht aan een verkeersluwe straat is dit moderne nieuwbouw appartement op een unieke locatie gelegen met moderne open keuken, twee slaapkamers, luxe badkamer en zonneterras gesitueerd aan de binnentuin.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen, op loopafstand van het bruisende Vrijthof en de Markt met al haar restaurants en uitstekende (winkel)voorzieningen. Ook het stadspark is in de directie nabijheid aanwezig. Een bijzonder fijne woonomgeving in het hart van de stad nabij het 5-sterren Kruisherenhotel in het Gotische kloostercomplex. Met de Hertogsingel om de hoek heeft u vlot toegang tot de ringweg van Maastricht met goede aansluitingen op de A2 richting Luik, Aachen en Eindhoven. Deze locatie biedt u zowel nu als in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Hal (1,11 x 2,40), berging alwaar c.v.-installatie (bouwjaar 2018, eigendom) is gesitueerd, moderne toiletruimte met fonteintje en toegang tot de leefruimte. Moderne open keuken onder andere voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, oven en spoelbak. Slaapkamer I (circa 13 m2), slaapkamer II (circa 17 m2, dit was voorheen de woonkamer), vanuit deze slaapkamer is er middels een schuifpui toegang tot het terras. Luxe badkamer (circa 5 m2) voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en designradiator. In het gehele appartement ligt er een mooie lichte vloer met uitzondering van de sanitaire ruimtes.

Algemeen:
Bouwjaar: 2018
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 66 m2, inhoud circa 272 m3.
Energielabel: A Het appartement is voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing.
VvE-bijdrage: € 185,36 per maand
Aanvaarding: in onderling overleg.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit is bij deze woning van toepassing!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.