Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Heerderweg 55 E

Vraagprijs € 279.000,- k.k.

Mooi en licht en zeer goed gelegen penthouse/appartement voorzien van woonkamer, open keuken, badkamer en dakterras (circa 7 m2) Het appartement is gelegen op de vierde en vijfde verdieping in een rustig appartementencomplex met lift en berging aan de Heerderweg / Prinsessenlaan op korte (loop)afstand van het centraal station en Wijck.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 4e en 5e verdieping in een appartementencomplex aan de Heerderweg in de wijk ‘’Wyckerpoort’’. In Wyckerpoort gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Het appartement ligt vlak bij de Groene Loper en op korte (fiets)afstand van het MECC, MUMC en Universiteit Maastricht. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Gemeenschappelijke fietsenberging.

Begane grond:
De centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met video-intercom.

4e verdieping:
Entree met toegang naar de leefruimte en de badkamer. Leefruimte (circa 30 m2) voorzien van een laminaat vloer, open keuken onder andere voorzien van 4-pits inductiekookplaat, wasemkap, koelkast en spoelbak. Het dakterras (circa 7 m2) is te bereiken via de woonkamer. De geheel betegelde badkamer (circa 4 m2) is voorzien van douche, wastafel, toilet en aansluitingen voor het witgoed. Boiler (eigendom 2021)

5e verdieping:
kamer (circa 7 m2) voorzien van een laminaat vloer en dakraam, bereikbaar middels trappartij in leefruimte. Privéberging (circa 5 m2)

Algemeen:
Bouwjaar: 1976
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 41 m2, inhoud circa 176 m3, Let op: anders dan de gebruiksoppervlakte suggereert is het een mooi ruimtelijk appartement. Dit komt onder andere vanwege de schuine wanden aan de straatzijde.
De bruto Vloeroppervlakte is namelijk circa 71 m2.
Energielabel: C
VvE bijdrage: circa € 180,-
Het appartement is voorzien van dakisolatie, houten kozijnen met dubbel beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.
In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit is bij deze woning van toepassing!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.