Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Heerder Groenweg 6

Op een goede locatie in Scharn gelegen gemoderniseerde instapklare halfvrijstaande, karakteristieke woning met zeer diepe tuin (circa 65 meter diep!!!) op het Zuidwesten en 5 slaapkamers.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals UWC, scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Souterrain:
Waskelder (8,22 x 1,76) alwaar aansluiting wasmachine en droger.

Begane grond:
Entree met meterkast, portaal, wandcloset met fonteintje , riante leefruimte (totaal circa 60 m2) bestaande uit: woonkamer (circa 30 m2) met originele schouwpartij, leefkeuken (circa 19 m2, merk: Rational 1997) met moderne aanrechtcombinatie voorzien van oven, magnetron, koelkast, vaatwasser, gaskookplaat en wasemkap, eetkamer (circa 12 m2) met uitzicht en uitgang naar zeer diepe en zonnige tuin op het Zuidwesten.

1e verdieping:
Overloop, moderne badkamer (2,78 x 1,82) voorzien van ligbad, douche, vaste wastafel en wandcloset, slaapkamer I (4,04 x 2,88) slaapkamer II (circa 17 m2) voorzien van twee vaste kasten.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer III (4,08 x 2,90) slaapkamer IV (3,07 x 1,71) slaapkamer V (2,90 x 4,03) voorzien van dakkapel.

3e verdieping:
Bergzolder (4,86 x 0,60).

Algemeen:
Bouwjaar: 1935, gemoderniseerd in 1997.
Perceeloppervlakte: 431 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 151 m2, inhoud 626 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing. Er is een mogelijkheid tot het huren van een garage in de straat (€90,- per maand).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.