Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Hanedoorn 22

Fraaie instapklare tussengelegen, rustig en zeer ruim, gelegen op het einde van een verkeersluwe straat. Deze stadswoning heeft een grote woonkamer met halfopen keuken, 3 slaapkamers, terras op het zuiden en boven een royale werkruimte cq. 4e slaapkamer.

Typering:
Aan de zijde van de Akersteenweg gelegen moderne tussengelegen woning met een eigen uitstraling, rustig en zeer ruim. De woning maakt deel uit van het woonpark “In den Drinck” bij een rustige villawijk in het stadsdeel Scharn. Nabij diverse winkels, openbaar vervoervoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen. De leukste speeltuin van Maastricht ligt aan het einde van de straat, circa 5000 m2 groot. Natuurgebied Savelsbosch en de golfbaan van Cadier en Keer liggen in de directe omgeving. De aansluiting op de A2 en de aansluiting op de Maastrichtse ringweg N278 zijn gemakkelijk te bereiken.

Begane grond: niveau 0.
Entree, op dit niveau komt men binnen in het woonhuis met trap en voorterras, ruime hal voorzien van parketvloer welke doorloopt naar de woonkamer en keuken, meterkast, geheel betegeld toilet met wandcloset en fonteintje. Ruime woonkamer (8.04 x 5.43), moderne half open keuken (2.28 x 3.58) voorzien van aanrechtcombinatie met 6 pits-gaskooktoestel met oven (Smeg), Amerikaanse losse koelkast (Smeg), vaatwasser, wasemkap. Naast de voordeur nog extra berging (ingang buitenom).

Souterrain: niveau -1:
Middels de trap vanuit de woonkamer bereikt men de benedenverdieping alwaar 3 slaapkamers, de badkamer, de wasruimte en het tuin/terras gelegen zijn. slaapkamer I (4.67 x 3.09), slaapkamer II (4.67 x 2.25) voorzien van vaste kastenwanden, slaapkamer III (3.52 x 3.11), Vanuit de 2 slaapkamers aan de achterzijde heeft u toegang tot het terras van ca. 35m2 gesitueerd op het zuiden. De ruime badkamer (circa 2.23 x 4.45) is voorzien van een ligbad, vaste dubbele wastafel en hangcloset. De trapkast is voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en de droger. De gehele verdieping is voorzien van een parketvloer met uitzondering van de badkamer en de trapkast.

Eerste verdieping: niveau 1:
Middels de trap vanuit de woonkamer bereikt men ook de ruime study/hobbyruimte/atelier slaapkamer IV (circa 4.18 x 5.58) met parketvloer, een gebogen geïsoleerd dak, en een aparte berging alwaar CV ketel (eigendom bouwjaar 2020), aan beiden zijden een buitenruimte (circa 16 m2 en 12m2) aan de achterzijde is de buitenruimte in gebruik als dakterras (12 m2).

Niveau -2:
Rechtstreeks bereikbaar vanuit de Akersteenweg, de private parkeergarage met automatische rolpoort, één eigen parkeerplaats hoort bij deze woning. Vanuit de parkeergarage kunt men via een lift niveau -1 bereiken.

Algemeen:
Bouwjaar: 1998.
Perceeloppervlakte: 111 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 149 m2, inhoud: 524 m3
Service kosten/VvE Bijdrage: totaal ca. € 50,- per maand (gemeenschappelijk eigendom o.a. de groenvoorziening € 25,- per maand,
bijdrage algemene parkeerplaats is ca. € 25,- per maand).
De woning is voorzien van dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, mechanische ventilatie.
Aanvaarding: In onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.