Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Groene Loper

Prijs op aanvraag

Algemeen:
De Groene Loper voor A2 Maastricht staat voor het totaalplan waarin de verkeersinfrastructuur (A2-tunnel) en bovengrondse herinrichting samen worden aangepakt.
Maar de Groene Loper is ook de werknaam voor de langgerekte bomenlaan. Die zal over een afstand van 5 kilometer door de stad slingeren, van het Europaplein tot in het buitengebied tussen Maastricht en Meerssen.

Langs de Groene Loper is ruimte voor zo'n 1.100 nieuwe woningen en 30.000m2 commercieel vastgoed, zoals kleinschalige horeca. Deze gebiedsontwikkeling gebeurd onder de naam Mijn Groene Loper. Het nieuwe vastgoed zorgt voor een natuurlijke overgang naar de bestaande bouw en voegt kwaliteit toe aan de huidige wijken. Met als doel deze wijken in Maastricht-Oost weer goed met elkaar te verbinden.

Gevarieerd woningaanbod
Het aanbod aan woningen en appartementen wordt zeer divers, zodat toekomstige bewoners met verschillende wensen de mogelijkheid krijgen om aan de Groene Loper te wonen.

We voorzien zowel huurwoningen in de sociale en vrijehuursector, als koopwoningen in diverse segmenten.
Denk bijvoorbeeld aan huisvesting in het goedkope segment voor bijvoorbeeld starters of mensen die de stap van huurwoning naar koopwoning willen maken.
Daarnaast worden ook woningen in het midden en dure segment gerealiseerd. Kortom, we creëren een mix van woningen zoals die nu ook in de aangrenzende wijken te vinden is.
Door deze diversiteit komt er voor ieder wat wils. Tegen 2017 zult u in de stad steeds meer bouwactiviteiten zien.

Heeft u interesse? Schrijf u in op het voortgangsbericht: http://www.mijngroeneloper.nl/ik-wil/wonen-aan-de-groene-loper