Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Groene Loper

Prijs op aanvraag

De Groene Loper is al járen een begrip in Maastricht en maakt de stad weer één. Binnenkort kun je wonen op dit iconische nieuwe stadsdeel. In een unieke woning of een ruim appartement. Op de Groene Loper is het comfortabel toeven. Ruimte en rust voor de deur, het station en de bruisende binnenstad van Maastricht om de hoek. De Groene Loper wordt een Maastrichts monument van de toekomst.

Woningen (110 – 200m2)
Verhoogde etages met zicht op de Groene Loper, imposante entrees of een souterrain met openslaande deuren naar de tuin. De woningen aan de President Rooseveltlaan (tussen de Professor Cobbenhagenstraat en de Quixstraat) zijn een plek waar uiterst wordt geleefd, maar ook waar je tot rust komt. De extra etage zorgt voor ruimte voor een actief gezinsleven, maar bijvoorbeeld ook voor die langgewenste werkplek aan huis.

Appartementen (75 – 200m2)
De ontwerpen van de appartementen zijn ruim opgezet. Zo is er altijd voldoende opbergruimte en een tweede slaapkamer aanwezig. Verder zijn de complexen van alle gemakken voorzien zoals een lift, een eigen parkeerplaats voor de deur en natuurlijk een balkon of dakterras met indrukwekkend uitzicht over de Groene Loper.

Duurzaamheid
Wonen aan de Groene Loper past bij een duurzame levensstijl. Energieneutraal zijn is hierbij ene belangrijk doel. Zo worden de woningen voorzien van zonnepanelen en wordt het gasnet volledig buiten beschouwing gelaten.

Huren
Ook voor huurders is er woonaanbod op de Groene Loper, verwachting vanaf eind 2018. Houd hiervoor wonenaandegroeneloper.nl in de gaten.

Inschrijven
Geïnteresseerd in fase 1? Laat je interesse nu weten en geef alvast je voorkeur aan wonenaandegroeneloper.nl, je wordt dat tevens op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.