Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Giselbertstraat 1

Leuke moderne woning gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Scharn met 3 slaapkamers, mooie tuin, ruime oprit voor 2 auto’s en ruime garage.

Typering:
Deze woning is gelegen in de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap en ook direct bij alle voorzieningen (zoals het AZM, scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Begane grond:
Ruime entree, voorzien van meterkast, toiletruimte alwaar hangtoilet en fonteintje, garderobenis, doorzon woonkamer/ werkruimte (circa 32 m2) met separate ingang/voordeur, toegang tot de tuin, leefkeuken (circa 19 m2) met aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, koelkast, gasfornuis, oven en wasemkap, twee inbouwkasten, de tuin is middels schuifpui bereikbaar, de mooi aangelegde tuin is volledig betegeld, onderhoudsvriendelijk en gelegen op het noordoosten, ruime garage (6,09 x 3,00) alwaar aansluiting wasmachine en wasdroger. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer m.u.v de woonkamer deze heeft een mooie parketvloer.

1e verdieping:
Overloop, doorzonwoonkamer (circa 37 m2) met mooie grote raampartijen van twee verdiepingen hoog en een vide. Deze woonkamer is zowel via een trap vanuit de keuken als via het trappenhuis te bereiken.
De gehele 1e verdieping is voorzien van een parketvloer.

2e verdieping:
Ruime overloop, slaapkamer I (5,65 x 3,10), slaapkamer II (3,53 x 2,44), slaapkamer III (3,13, x 2,43), moderne badkamer voorzien van dubbele wastafel in meubel, kast, douche, ligbad en designradiator, separate gedeeltelijk betegelde toiletruimte alwaar hangtoilet, CV-ruimte met opstelplaats CV-ketel (eigendom/bouwjaar 2005) en WTW installatie.
De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 2005.
Perceeloppervlakte: 165 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 161 m2, inhoud: 607 m3.
De woning is voorzien van muurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en de gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel beglazing en draai/kantel functionaliteit.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.