Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Gebroeders van Limburgstraat 3

Charmante monumentale jaren ’30 woning met 3 slaapkamers, berging en ruime tuin gelegen op het Zuid-Oosten, in een rustige en kindvriendelijke wijk om de hoek van het historische stadscentrum van Maastricht.

Typering:
Gelegen in de wijk Boschpoort, ten noorden van het historische stadscentrum, tussen de Maas en de doorgaande weg naar België. De wijk is gesitueerd op 10 minuten loopafstand van het stadscentrum, waar veel voorzieningen aanwezig zijn zoals winkels, horeca, basisscholen, het Sphinxkwartier met het poppodium Muziekgieterij, het filmhuis Lumière en de bioscoop Pathé. Het centraal station Maastricht ligt op 10 minuten fietsafstand. Goede autobereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Souterrain:
Provisiekelder (4,19 x 1,80)

Begane grond:
Entree/hal met meterkast en toiletruimte met wandcloset en fonteintje, ruime woonkamer (circa 38 m2) met dubbele openslaande tuindeuren, open keuken met aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, diepvries, elektrische kookplaat, afzuigkap, hete lucht oven, spoelbak en vaatwasser. Middels de dubbele openslaande tuindeuren heeft men toegang tot de ruime tuin alwaar terras , berging (2,62 x 1,91) en achterom. De gehele begane grond is voorzien van laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (4,54 x 2,87), slaapkamer II (3,46 x 3,12), berging/wasruimte (1,26 x 1,80) alwaar aansluitingen witgoed, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, ruime badkamer (circa 9 m2) voorzien van ligbad, douche en wastafel, slaapkamer III (3,43 x 2,87). De eerste verdieping met uitzondering van badkamer, toiletruimte en berging is voorzien van vloerbedekking.

2e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderverdieping alwaar bergruimte (betreft de gehele oppervlakte van de woning) en opstelplaats CV-ketel, WTW-installatie en warmtepomp.

Algemeen:
Bouwjaar: 1936, gerenoveerd in 2009
Perceeloppervlakte: 221 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 114 m2, inhoud circa 515 m3.
Energielabel: A
Voorheen twee woningen welke nu zijn samengevoegd tot een woning.
De woning is voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing.
De woning is een monument.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.