Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Frederik Hendriklaan 58 C07

Vraagprijs € 420.000,- k.k.

Een 2e kans om in het trendy appartementengebouw LeSUD Amélie te gaan wonen! En niet zomaar een kans: een mooi appartement op het zuiden gelegen van 78 m2 groot, 2 slaapkamers en een privé parkeerplaats op een afgesloten terrein. Dankzij de uitstekende isolatie en de luchtwarmtepomp heeft dit gasloze, gelijkvloerse appartement een duurzaam karakter. Het appartement is momenteel in aanbouw en zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 opgeleverd worden.

Wonen in LeSUD Amélie:
Het appartementencomplex Amélie is een aantrekkelijk woongebouw met bijzondere en goed doordachte woningplattegronden. Aan de kant van de Kennedysingel krijgt de gevel mooie strakke lijnen en kan de gevel zich aanpassen aan de wensen van de bewoners door de toepassing van zonwerende vouwluiken. De gevel aan de andere kant van het gebouw krijgt een rijke detaillering. In de eerste twee lagen wordt aansluiting gezocht met de straat en de toekomstige stadsvilla’s van Le Sud. Vanaf de tweede verdieping ligt de gevel iets verder terug om duidelijke niveaus in het gebouw te kunnen onderscheiden.

Begane grond:
Het appartement heeft een vaste parkeerplaats op een afgesloten terrein. De inrit van het terrein is te bereiken via de Frederik Hendriklaan. Via het parkeerterrein is de privé berging (circa 5m2) te bereiken. De hoofdentree is voorzien van lift, trappenhuis, bellentableau (videofoon) en brievenbussen unit.

Tweede woonlaag:
Bereikbaar via lift, hal/entree met meterkast, garderobe ruimte en toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. Royale leefruimte (circa 39 m2) met veel lichtinval bestaande uit woonkamer en open keuken voorzien van moderne aanrechtcombinatie met koelkast/diepvriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser, spoelbak, inductie kookplaat, quooker en afzuigkap. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot het royale balkon (4,66 x 1,64) gelegen op het zuiden. Slaapkamer I (4,22x 3,00), slaapkamer II (4,22 x 1,89) badkamer (2,69 x 1,87) voorzien van een ruime inloop douche, moderne wastafel, wandcloset en designradiator. Technische ruimte (circa 3 m2) alwaar aansluiting witgoed, opstelplaats WTW-installatie en binnen-unit warmtepomp. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming met uitzondering van de meterkast, technische ruimte en berging.

Het appartement wordt grotendeels afgewerkt, u hoeft zelf enkel nog de wanden af te werken en een vloer te leggen (m.u.v. de badkamer en separaat toilet).

Algemeen:
Bouwjaar: In aanbouw, verwachte oplevering kwartaal 1 van 2024.
Het appartement wordt afgewerkt met een luxe badkamer en moderne keuken. Vloeren en wanden dient u zelf af te werken.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 78 m², inhoud: circa 233 m³.
Energielabel: Naar verwachting A++, het energielabel wordt bij oplevering door aannemer aan koper overhandigd.
Uitstekend geïsoleerd, duurzaam appartement met veel wooncomfort.
Verwarming en warm water via luchtwarmtepomp.
Vaste parkeerplek op achtergelegen terrein.
Bijdrage VVE appartement plusminus € 125,- per maand.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit kan bij deze woning van toepassing zijn!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.