Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Franciscus Romanusweg 29 AB

Op een mooie locatie gelegen (vrij uitzicht over de Maas en de Griend) karakteristiek pand, bestaande uit een ruime en sfeervolle bovenwoning met dakterras en een grote garage met aansluitend een binnenterrein met ruime carport.

Echt een object voor de liefhebber!!

Typering:
Nabij de oude stadskern Wyck en met vrij uitzicht over de Maas. Op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen, bioscoop, het station en het bruisende centrum van Maastricht, ook uitvalswegen naar Luik, Eindhoven, Heerlen en Aken, zijn goed bereikbaar.

Souterrain:
Provisiekelder (7.77 x 1.59)

Begane grond:
Entree/tochtportaal met mooie authentieke terazzovloer en zeer fraaie glas in lood ramen, meterkast, garderobe, karakteristieke gang/trappenhuis met terazzovloer, met trap naar bovenwoning, wasruimte (circa 3 m2) alwaar aansluiting wasmachine en droger, garage (13 meter diep, 5 meter breed) hoogte poort voorzijde 3.9 meter, hoogte plafond (maximaal 4.20), garage is voorzien van een brug (functioneert nu niet, dient gerepareerd te worden), de garage is voorzien van een vliering (circa 25 m2, hoogte 1.78 meter) ten behoeve van opslag. Tevens is een toilet aanwezig. Vanuit de grote garage is ook het binnenterrein (circa 140 m2) via een poort te bereiken, enkele opstallen/carport (7.5 x 4.5).

1e verdieping:
Tussenverdieping: toilet met fonteintje, Portaal/overloop, sfeervolle woonkamer (circa 45 m2) met authentieke erker veel lichtinval en schitterend uitzicht over de Maas en het Geusseltpark, grote leefkeuken met aanrechtcombinatie voorzien van tegelvloer en diverse apparatuur, aansluitend groot sfeervol terras (circa 23 m2).

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2.98 x 2.26), slaapkamer II (4.95 x 3.66) badkamer (4.02 x 2.54) voorzien van een luxe vrijstaand klassiek ligbad, inloopdouche, 2 vaste porseleinen wastafels in badmeubel en toilet, slaapkamer III (3,38 x 1,88). De gehele verdieping is voorzien van een mooie parketvloer.

3e verdieping:
Zolder via vaste trap, alwaar grote zolder kamer (4.57 x 2.65) overloop alwaar c.v.-gas eigendom (circa 2014).

Algemeen:
Bouwjaar: 1911.
Perceeloppervlakte: 310 m2.
Woonoppervlakte: 143 m2, overige inpandige ruimte 108 m2 (garage en opstallen).
Inhoud circa 892 m3.
Dakisolatie (nageïsoleerd) geen spouwmuurisolatie, grotendeels dubbele beglazing, beschermd stads en dorpsgezicht.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.