Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Esdoorn 16

Vraagprijs € 850.000,- k.k.

Stijlvol, ruim en comfortabel wonen aan de rand van Scharn. In de rustige Esdoorn staat deze modern vormgegeven, vrijstaande villa op maar liefst 594m2 eigen grond. Op de bovenverdieping zijn drie (mogelijk vier) slaapkamers en in de het verlengde van de garage zijn een sauna, douche en toiletruimte gerealiseerd. De hoge plafonds, grote ramen en het uitzicht naar de zonnige tuin vormen de basis voor een woning die u nu, of later, naar eigen smaak kunt moderniseren. Op het dak liggen 16 zonnepanelen en de aluminium kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing.

Typering:
De Esdoorn is een rustige straat met mooie, hoge bomen waar alleen bestemmingsverkeer. Dankzij de verhoogde ligging ten opzichte van de Vijverdalseweg heeft u in de villa en tuin optimale privacy. U woont nabij diverse winkels, openbaar vervoervoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen. De leukste speeltuin van circa 5000m2 van Maastricht ligt vlak om de hoek. Natuurgebied Savelsbosch en de golfbaan van Cadier en Keer liggen in de directe omgeving. De aansluiting op de A2 en de aansluiting op de Maastrichtse ringweg N278 zijn gemakkelijk te bereiken.

Begane grond:
Deze moderne villa heeft een aangename indeling met verrassend veel ruimte. Links in de hal zijn de toiletruimte met fonteintje en de garderobenis. Blikvanger in de hal is de open, stalen trap met houten treden en dankzij de plafondhoogte van iets meer dan 2.70 meter oogt de begane grond heel ruimtelijk.

De speels ingedeelde woonkamer is gesitueerd aan de zonnige westzijde van de villa. Openslaande deuren bij het eetgedeelte geven toegang tot het overdekte terras en het zitgedeelte heeft een zeer ruime maatvoering. De airconditioning zorgt op een warme dag voor een aangename temperatuur.

Aan de voorzijde is de halfopen keuken die in verbinding staat met de bijkeuken. De hoekopstelling met granieten blad is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur: een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en een vriezer. De bijkeuken biedt onder andere ruimte aan de wasapparatuur en de planken bieden veel praktische bergruimte.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de meer dan 7 meter diepe, in spouw gebouwde garage. De garage heeft een elektrisch bedienbare sectionaaldeur naar de oprit, een tegelvloer en een uitstortgootsteen.

De villa heeft een stukje wellness aan huis. In het verlengde van de garage is een portaal met de sauna, douche en toiletruimte. Als u in de tuin een zwembad realiseert dan is het plaatje meer dan compleet. Ook is er een ruime berging voor tuingereedschap, te bereiken vanuit de tuin.

1e verdieping:
Vanaf de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers, de badkamer, cv-ruimte en een separate toiletruimte. Op de hele verdieping liggen tegels en door de grote ramen valt veel licht naar binnen.

De grootste slaapkamer heeft twee deuren naar de overloop waardoor de realisatie van een vierde slaapkamer mogelijk is. Aan de linkerzijde is de mooie masterbedroom met een vaste kastenwand en openslaande deuren naar het balkon, gesitueerd op het westen. Vanuit de derde slaapkamer heeft u mooi uitzicht naar de rustige, bomenrijke straat.

De badkamer is ingedeeld met een ligbad, aparte douche, bidet en een dubbel wastafelmeubel. Het toilet zit in een aparte ruimte, te bereiken vanaf de overloop.

Exterieur:
De villa staat op twee percelen met een gezamenlijke grootte van 594m2. Aan de voorzijde ziet een onderhoudsvriendelijke tuin, een oprit naar de garage en een tweede oprit aan de linkerzijde. Via de brede poort heeft u met een auto, caravan of aanhanger toegang tot de zij- en achtertuin.

In de achtertuin heeft u veel privacy en dankzij de verhoogde ligging ten opzichte van de Vijverdalseweg ziet u geen verkeer rijden. Er zijn meerdere terrassen, een overdekt terras en de grote borders zijn aangelegd met een grote variatie aan beplanting. Dit is een heerlijke tuin om van de zon te genieten en waar kinderen alle ruimte hebben om te spelen.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1992
Perceeloppervlakte: 594 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 172 m2, inhoud: 778 m3.
De woning is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing, spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. Op het platte dak liggen 16 zonnepanelen. Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Energielabel: C
Aanvaarding: in overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.