Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Erasmusdomein 17

Op een centraal gelegen locatie bevindt zich deze tussengelegen instapklare woning. De woning beschikt over vier slaapkamers, moderne nieuwe keuken en badkamer, verzorgde tuin op het zuiden met achterom en garage.

Typering:
De woning is gelegen in het zuidoosten van Maastricht, in het stadsdeel "Randwijck" en op loop- en fietsafstand van het centrum. Kantoren, het MECC en het Academisch Ziekenhuis zijn op 3 à 5 minuten loop- en fietsafstand. Door de ondertunneling zeer goede en snelle verbindingen met de A2 en de A79. Diverse winkelvoorzieningen, scholen en sportvoorzieningen liggen in de directe omgeving.

Begane grond:
Entree/ hal voorzien van tegelvloer, meterkast, trapkast alwaar aansluiting wasmachine en toiletruimte met fonteintje. De doorzon woonkamer (circa 40 m²) is voorzien van een mooie eikenhouten parketvloer in visgraat motief (2017). De moderne open keuken (2017) is voorzien van een luxe aanrechtcombinatie met inductiekookplaat, afzuiging via plafond unit, combi/hetelucht oven, koelkast en vaatwasser. Vanuit de woonkamer/keuken en via achterom is de onderhoudsvriendelijke, volledig betegelde tuin met garage (5,92 x 2,82) bereikbaar, alwaar aansluiting voor de droger.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,36 x 2,47), slaapkamer II (3,32 x 3,48) slaapkamer III (3,40 x 3,58). Moderne betegelde badkamer (2,38 x 2,07) 2017, is voorzien van een grote inloopdouche, wandcloset en wastafel. Gehele verdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer met uitzondering van slaapkamer III en overloop deze hebben een houten vloer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken slaapkamer IV (circa 20 m2) met vaste kasten en berging, opstelplaats cv-combiketel (huur, bouwjaar 2017).

Algemeen:
Bouwjaar: 1988.
Perceeloppervlakte: 139 m².
Kosten mandelig plein achter de woning € 25,- per jaar.
Gebruiksoppervlakte wonen 110 m², inhoud 374 m³.
De woning is voorzien van dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas, hardhouten kozijnen en diverse rolluiken.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.