Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Erasmusdomein 126 F

Op een centraal gelegen locatie bevindt zich op de 5e verdieping dit instapklare appartement. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een ruim balkon met prachtig uitzicht, welke op het zuiden is gelegen. Het appartement beschikt over een privé parkeerplaats (afgesloten terrein) en berging op het binnenterrein van dit rustig gelegen complex.

Typering:
Dit appartementencomplex is gelegen in het zuidoosten van Maastricht, in het stadsdeel "Randwijck" en op loop- en fietsafstand van het centrum. Kantoren, het MECC en het Academisch Ziekenhuis zijn op 3 à 5 minuten loop- en fietsafstand. Diverse winkelvoorzieningen, scholen en sportvoorzieningen liggen in de directe omgeving.

Begane grond:
Centrale goed onderhouden entree, hal en trappenhuis met brievenbus, bellentableau, intercominstallatie, lift en toegang tot de berging en de gezamenlijke fietsenberging.

5e verdieping:
Overloop naar entree alwaar meterkast en berging met opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2008). Hal met aparte toiletruimte en berging alwaar aansluiting wasmachine en droger. Ruime leefruimte met veel lichtinval, bestaande uit woonkamer (circa 27 m2), moderne open keuken (2015) voorzien van composiet aanrechtblad, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven. Vanuit de hal te bereiken slaapkamer I (1.83 x 4.40), slaapkamer II (5.38 x 3.30) met toegang tot het balkon op het zuiden gelegen, en geheel betegelde badkamer met inloopdouche en wastafel. Het appartement is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer en het separaat toilet.

Algemeen:
Bouwjaar: 1986.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 77 m2,
Inhoud: circa 233 m3.
Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.
De servicekosten voor de VvE bedragen € 143,03,- per maand (incl. water).
Aanvaarding: April 2019.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.