Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Erasmusdomein 100 b

Op een centraal gelegen locatie bevindt zich op de 1e verdieping dit instapklare appartement. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een ruim balkon welke op het oosten is gelegen. Er is voldoende parkeergelegenheid en een privé garagebox aan de achterzijde van dit rustig gelegen complex.

Typering:
Dit appartementencomplex is gelegen in het zuidoosten van Maastricht, in het stadsdeel "Randwijck" en op loop- en fietsafstand van het centrum. Kantoren, het MECC en het Academisch Ziekenhuis zijn op 3 à 5 minuten loop- en fietsafstand. Diverse winkelvoorzieningen, scholen en sportvoorzieningen liggen in de directe omgeving.

Begane grond:
Centrale goed onderhouden entree, hal en trappenhuis met brievenbus, bellentableau, intercominstallatie, lift en toegang tot de garagebox op het binnenterrein en de gezamenlijke fietsenberging.

2e verdieping:
Overloop naar entree alwaar meterkast en berging met opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2008). Hal met aparte toiletruimte en een berging met aansluiting wasmachine en droger. Woonkamer met toegang tot het balkon middels openslaande deur en de open keuken (2011) voorzien van moderne aanrechtcombinatie, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Vanuit de hal te bereiken slaapkamer I (4,40 x 2,52), slaapkamer II (3,28 x 1,80) en de geheel betegelde badkamer (circa 2,52 x 1,20) is voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Algemeen:
Bouwjaar: 1986.
Woonoppervlakte: circa 64 m2, inhoud: circa 200 m3.
Het gehele appartement is voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing met uitzondering van de kozijnen in de slaapkamers welke zijn voorzien van enkele beglazing. De servicekosten voor de VvE bedragen € 155,- per maand (incl. water).
Aanvaarding: Januari 2019.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.
De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.