Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Elisabeth Gruytersstraat 56

Op een goede locatie in de wijk Annadal, halfvrijstaande woning nabij het centrum en het winkelcentrum “Brusselsepoort”, met 3 ruime slaapkamers, inpandige garage, oprit en besloten fraai aangelegde tuin op het zuiden met achterom.

Typering:
In de directe nabijheid treft men een grote hoeveelheid voorzieningen aan, zo zijn er diverse winkelvoorzieningen (o.a. winkelcentrum “Brusselsepoort”), op 15 minuten loopafstand van het Vrijthof, voorzieningen voor onderwijs, gezondheidszorg, sport en recreatie zijn allen ruimschoots aanwezig. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Begane grond:
Entree voorzien van travertin vloer, geheel betegeld toilet met fonteintje, meterkast, woonkamer (circa 30 m2) voorzien van parketvloer doorlopend naar de open keuken (circa 5 m2) voorzien van een nette aanrechtcombinatie met vaatwasser, combi-magnetron-oven, koelkast, afzuigkap en 4 pits keramische kookplaat, toegang tot de trapkast/berging. Vanuit woonkamer grote schuifpui voorzien van groot zonnescherm, fraai aangelegde tuin met tuinhuis, tuin is zuidelijk gelegen. Inpandige volledig geïsoleerde garage (6,50 x 2,60) voorzien van elektrische poort, aansluiting witgoed, gedeeltelijk betegeld voorzien van wasbak en douchekop.

1e verdieping:
Ruime overloop alwaar cv opstelplaats (huur) in separate ruimte, slaapkamer I (2,60 x 3,52), slaapkamer II (circa 20 m2) voorzien van vaste kastenwand, slaapkamer III (circa 18 m2) voorzien van vaste kastenwand met bureau opstelling, geheel betegelde badkamer (circa 7 m2) voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, ligbad, toilet en bidet. De eerste verdieping is voorzien van een lamel parket (met uitzondering van de badkamer), en opvallend is de hoge plafondhoogte (2,93 m).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1997.
Perceeloppervlakte: 276 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 119 m2, inhoud circa 476 m3.
Dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing in houten kozijnen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.