Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Eikenhoven 39

Op een kindvriendelijke locatie, volledige gemoderniseerde woning met 4 slaapkamers, onderhoudsvriendelijke tuin op het oosten gelegen met achterom.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. De locatie met veel openbaar groen is rustig en zondermeer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Begane grond:
Moderne entree/hal voorzien van vernieuwde meterkast, geheel betegelde toiletruimte met closet en fonteintje. Doorzon woonkamer voorzien van mooie lichte pvc vloer en trapkast, moderne ruime open keuken (2021) voorzien van koelkast/diepvries, combimagnetron, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en spoelbak. De begane grond heeft veel lichtinval door grote raampartijen aan de achterkant van de woning. Middels openslaande deuren heeft men toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin welke is gelegen op het oosten, voorzien van een berging (4.00 x 2.00) en achterom.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2.99 x 3.03) slaapkamer II (4.16 x 2.13) voorzien van trapkast, slaapkamer III (5.24 x 3.19) voorzien van vaste kastenwand. Moderne betegelde badkamer (2021) voorzien van mooie tegelvloer, inloopdouche, wandcloset en dubbele wastafel in design meubel (2.00 x 2.68). De eerste verdieping is voorzien van een mooie lichte laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbaar slaapkamer IV (circa 14m2) voorzien van twee dakramen en opbergruimte in knieschot. Berging (1.29 x 3.69) met opstelplaats voor de cv-ketel (eigendom, 2014) alwaar aansluiting witgoed.

Algemeen:
Bouwjaar: 1980
Perceeloppervlakte: 145 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 117 m2, inhoud 397 m3.
De woning is voorzien van dubbele beglazing met aluminium en houten kozijnen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.