Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Dennenhoven 14

Op een kindvriendelijke locatie in de geliefde wijk Amby, sfeervolle hoekwoning met 3 slaapkamers, fraaie tuin met tuinhuis en carport aan voorzijde van de woning.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. De locatie met veel openbaar groen is rustig en zondermeer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal (2,14 x 1,41) met garderobe en toegang tot de berging (2,37 x 2,16) alwaar aansluiting witgoed. Hal voorzien van trapkast en geheel betegeld toilet ruimte met fonteintje. Doorzonwoonkamer (circa 34 m2) met plavuizen vloer alwaar frisse open keuken (bouwjaar 2003) voorzien van koelkast, spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser. Middels deur vanuit de keuken heeft men toegang tot de tuin (circa 14 meter diep) voorzien van tuinhuis (1,85 x 3,06).

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,77 x 4,44) met twee inbouwkasten, slaapkamer II (3,00 x 3,74), slaapkamer III (3,00 x 2,18). Geheel betegelde badkamer (1,95 x 3,15) voorzien van tegelvloer, ligbad, douche, toilet en vaste wastafel. De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderruimte (circa 3,33 x 5,98, nokhoogte 2,62 m) alwaar opstelplaats cv-ketel (huur, 2010), en mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 1979.
Perceeloppervlakte: 218 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 101 m2, inhoud: circa 423 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie (1979), spouwmuurisolatie (1979).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.