Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | De Groene Loper Laan van Bellevue fase 4C Le Sud Amelie

Koopprijs € 299.500,- v.o.n.

Le SUD Amélie
TIJDLOOS MOOI WONEN AAN DE GROENE LOPER

36 APPARTEMENTEN

Amélie, een gebouw met allure en gelegen naast de nog te realiseren woontoren in Le Sud, een bruisend nieuw stadsdeel met direct een eigen karakter. In jouw woning voelt het direct vertrouwd. Het is jouw persoonlijke plek van sereniteit. In Amélie worden elf verschillende type appartementen gerealiseerd. Alle appartementen krijgen hun eigen, unieke plattegrond. Waar woon jij het liefst?

AMÉLIE IS ONTWORPEN MET OOG VOOR DETAIL IN DE GEVEL
Woningtypen Amélie is een aantrekkelijk woongebouw met bijzondere en goed doordachte woningplattegronden. Aan de kant van de Kennedysingel krijgt de gevel mooie strakke lijnen en kan de gevel zich aanpassen aan de wensen van de bewoners door de toepassing van zonwerende vouwluiken. De gevel aan de andere kant van het gebouw krijgt een rijke detaillering. In de eerste twee lagen wordt aansluiting gezocht met de straat en de toekomstige stadsvilla’s van Le Sud. Vanaf de tweede verdieping ligt de gevel iets verder terug om duidelijke niveaus in het gebouw te kunnen onderscheiden. Met de gekozen detaillering in het gebouw en aansluiting op de overkant wordt een buurt gecreëerd waar bewoners zich direct thuis voelen. Door bij de verschillende appartementengebouwen en woningen in Le Sud te werken met een selectie van meerdere architecten, ontstaat een gevarieerd straatbeeld, maar is hier toch sprake van een bepaalde eenheid en kenmerkende details die op elkaar zijn afgestemd. Hiermee krijgt Le Sud direct een eigen karakter. Het merendeel van de appartementen in Amélie hebben twee slaapkamers. Bij het studioappartement op de begane grond gelegen aan de voorzijde van het gebouw is een extra hoge verdiepingshoogte gecreëerd. Hierdoor is de mogelijkheid ontstaan om een entresol in te bouwen en op deze manier een extra slaapkamer te realiseren. Ook de vier appartementen op de begane grond hebben een extra hoge verdiepingsruimte en in plaats van een balkon, een tuin waar je heerlijk van de avondzon geniet. De unieke hoekappartementen die zijn gelegen aan de voorzijde van het gebouw hebben door hun ligging een verassende plattegrond met extra ruimte. De oppervlaktes variëren van 64 m2 tot maar liefst 122 m2. De appartementen krijgen badkamers met Villeroy & Boch sanitair en duurzame Grohe kranen. Bruynzeel Keukens heeft per type appartement een voorstel voor de keuken ontworpen. Ook hebben alle appartementen comfortabele vloerverwarming en individueel te regelen duurzame warmtepompen.

Appartement type A
Van deze bijzondere woning, type A, is er maar één. Het appartement is gelegen op de begane grond Dit moderne studioappartement is de plek voor een echte stedeling. Een wand scheidt het woon- en het slaapgedeelte van de woning. De prachtige, hoge plafond bieden een gevoel van ruimte en geven je de mogelijkheid om een entresol te creëren. Aan de voorzijde van Amélie geniet je van de avondzon in de prachtige tuin.

Appartement type B
Twee appartementen op de begane grond van Amélie zijn van het woningtype B. Met een woonoppervlakte van 101 m2 en een bijzonder grote verdiepingshoogte bieden ze alle ruimte om heerlijk riant te wonen. De woningen tellen twee slaapkamers en twee bergingen. Een trappetje naar de woonkamer geeft het geheel een speelse uitstraling. Een ruime tuin van maar liefst 31 m2 maakt dit appartement de perfecte plek om heerlijk ontspannen thuis te komen.

Appartement type C
Appartement type C is uniek en de enige in zijn soort. Dit zeer riante appartement heeft een grote verdiepingshoogte en een woonoppervlakte van maar liefst 122 m2. Door de ligging op de begane grond en de hoek van Amélie biedt dit appartement ruimte voor een extra kamer die door de eigen toegang zelfs als kantoor of kleine praktijk aan huis zal kunnen functioneren. Daarnaast is de extra ruimte naast de keuken perfect te gebruiken als bijkeuken. Ook dit appartement wordt gekenmerkt door een speels hoogteverschil in de woonkamer en een zeer ruime tuin van maar liefst 35 m2 aan de voorzijde om heerlijk zonnige avonden op door te brengen.

Maisonnette type D
Van appartement type D telt Amélie er drie op de eerste verdieping en aan de noordwest kant van het gebouw. De appartementen zijn met een woonoppervlakte van 77m2 lekker ruim om in te wonen. Vanuit zowel de woonkamer als de twee slaapkamers heb je toegang tot het balkon waar het heerlijk vertoeven is in de prachtige avondzon.

Appartement type E
Ook appartement type E is uniek. Door de ligging van dit appartement op de hoek van Amélie is het een zeer riante woning. Een extra ruime woonkamer met aparte keuken en een tweede zithoek maken van dit appartement een heerlijke plek om te wonen. Het balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer en de beide slaapkamers en biedt voldoende ruimte om heerlijke zomerse avonden op door te brengen onder het genot van een uitgebreid diner en een goed glas wijn.

Appartement type F
Appartement type F bevindt zich aan de achterzijde, op de eerste, tweede, derde én vierde verdieping van Amélie. De openslaande ramen met luiken en het Franse-balkon in de ruime woonkamer geven deze appartementen extra karakter. Zowel vanuit de woonkamer als allebei de slaapkamers heb je toegang tot het heerlijk zonnige balkon.

Appartement type G
Met een woonoppervlakte van 78m2 is dit een ruim appartement gelegen, aan de achterzijde, op de eerste tot en met de vierde verdieping van het gebouw. Vanuit zowel de woonkamer als de twee slaapkamers heb je toegang tot het balkon waar je je dag heerlijk kunt beginnen met een kop koffie en de krant in de ochtendzon.

Appartement type H
Dit type appartement is gelegen op de derde en vierde verdieping van Amélie aan de voorzijde van het gebouw. Op de woonoppervlakte van 68m2 bevinden zich twee slaapkamers, een berging en een fijn balkon. De Franse balkons met dubbele openslaande deuren in beide slaapkamers geven dit appartement extra cachet.

Appartement type H1
Appartement type H1 is gelegen op de tweede verdieping van Amélie. Het appartement komt overeen met type H maar dan met een extra groot balkon. Het balkon is toegankelijk vanuit zowel de woonkamer als beide slaapkamers waardoor de woning heerlijk licht en ruim aanvoelt.

Appartement type I
Appartement type I is uniek en de enige in zijn soort in Amélie. De ligging van dit appartement op de tweede verdieping, op de hoek van het gebouw, maakt de woning extra ruim met een woonoppervlakte van maar liefst 85m2. De grote keuken bevindt zich in een apart gedeelte en is lekker groot. Het balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer en de beide slaapkamers, en biedt voldoende ruimte om ‘s avonds lekker te kunnen dineren.

Appartement type J
Van dit ruime appartement van maar liefst 84 m2 groot is er één. Type J is gelegen op de derde verdieping, op hoek van Amélie waardoor er een apart gedeelte voor de keuken ontstaat en deze extra ruim is. Het balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer en hier geniet je heerlijk van de avondzon. Door het karakteristieke extra raam in de gevel krijgt deze ruimte een extra dimensie. De slaapkamers zijn prachtig licht en ruim door de Franse balkons.

Appartement type K
Op de vierde verdieping van Amélie met een mooi uitzicht vanaf het balkon ligt appartement type K. Het ruime appartement van 78 m2 ligt op de hoek van het gebouw wat resulteert in een speelse plattegrond. De verschillende indelingen bieden tal van mogelijkheden. Zo is er grenzend aan het balkon een extra ruimte gerealiseerd voor bijvoorbeeld een leeshoek of werkplek. Door de verschillende raampartijen is ook de rest van appartement K prachtig licht en ruim.

Heeft u interesse in een woning of appartement aan De Groene Loper, dan kunt u zich inschrijven via deze website: www.wonenaandegroeneloper.nl

 Brochure: Brochure LeSud Amélie 36 appartementen

 

Appartementen

Bouwnummer

App. type

Woonopp. in m2

Koopsom

200

A

64

VERKOCHT

201

B

101

VERKOCHT

202

B

101

VERKOCHT

203

C

122

VERKOCHT

204

D

77

VERKOCHT

205

D

77

VERKOCHT

206

D

77

VERKOCHT

207

E

95

VERKOCHT

208

F

76

€     369.500,= OPTIE

209

G

78

VERKOCHT

210

G

78

VERKOCHT

211

G

78

VERKOCHT

212

H

68

VERKOCHT

213

H

68

VERKOCHT

214

H

68

VERKOCHT

215

I

85

VERKOCHT

216

F

76

VERKOCHT

217

G

78

VERKOCHT

218

G

78

VERKOCHT

219

G

78

VERKOCHT

220

H

68

VERKOCHT

221

H

68

VERKOCHT

222

H

68

VERKOCHT

223

J

84

VERKOCHT

224

F

76

VERKOCHT

225

G

78

VERKOCHT

226

G

78

VERKOCHT

227

G

78

VERKOCHT

228

H

68

VERKOCHT

229

H

68

VERKOCHT

230

H

68

VERKOCHT

231

K

78

VERKOCHT

232

F

76

VERKOCHT

233

G

78

VERKOCHT

234

G

78

VERKOCHT

235

G

78

VERKOCHT