Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | De Groene Loper Fase 5 Le Sud Fleur

Vanaf € 467.000,- v.o.n.
TIJDLOOS MOOI WONEN AAN DE GROENE LOPER

91 LUXE STADSWONINGEN

Brochure: Brochure Le Sud fase 5 Fleur.pdf

Aan het zuidelijk deel van de Groene Loper ontstaan de nieuwe monumenten van de stad. Bruisend, levendig en perfect voor de echte stedeling. Het nieuwe stadsdeel Le Sud is onderverdeeld in meerdere fases. Na de succesvolle verkoop van de appartementen Jolie en Amélie zijn nu de woningen van Fleur aan de beurt. Deze fase bestaat uit 91 luxueuze stadsvilla’s, fraaie herenhuizen en prachtige laanwoningen, alle voorzien van groene stadstuinen. Het is een wijk in wording met een warm wij-gevoel, waar je heerlijk kunt flaneren.
Binnen Fleur is het woningaanbod van types, groottes en opties divers. De elegante architectuur geeft de woningen een warm en eigentijds karakter. Het kleur- en materiaalgebruik past in de rijke traditie van de witte woningen in Maastricht. De groene stadstuinen maken van de sublieme woningen in Fleur oases van rust nabij de gezellige, dynamische binnenstad van Maastricht.

FLEUR IS GROEN, RUIMTELIJK EN URBAIN. DE PERFECTE PLEK VOOR JOUW STADSE (GEZINS)LEVEN.
Fleur biedt een variatie aan woningen.
Zo zijn er vijf verschillende types (Type A t/m E) met verschillende subtypes.
Zo hebben sommige woningen een mooie tuinkamer aan de voorzijde, een ander een ruime entree aan de zijkant van de woning, of net een extra raam op de verdieping.
De woonoppervlaktes van deze fraaie woningen variëren van 112 m2 tot maar liefst 238 m2. De perceelgroottes beginnen bij 101 m2 tot 306 m2.
Er zijn woningen met 3 slaapkamer en ook woningen met maar liefst 6 tot 7 slaapkamers.
Zowel voor grote gezinnen als voor kleine(re) huishoudens is er een mooie woning in Fleur ontworpen. Je auto parkeer je op je eigen parkeerplek in een afgesloten parkeerhof aan de achterzijde van de woning, waardoor de auto niet aan de straat hoeft te staan. Dat zorgt voor een mooie, rustige uitstraling in de wijk.

De woningen worden voorzien van Villeroy & Boch sanitair en duurzame kranen van Grohe. Voor het tegelwerk van de badkamer en het toilet is een keuze uit diverse kleuren wand- en vloertegels. De wandtegels zijn 30 x 45 cm groot en de vloertegels 45 x 45 cm. Ter plaatse van de douche zijn de vloertegels 15 x 15 cm groot. Als kopers krijgen de mogelijkheid om via een online tool de badkamer naar eigen wens aan te passen. Bruynzeel Keukens heeft per woningtype een voorstel voor de keuken ontworpen.


Laanwoningen

Woningtype A1 & A2 (BOUWNUMMERS 19 T/M 23 & 67 T/M 77)
Deze laanwoningen zijn gelegen áán de Groene Loper. Type A1 heeft een erker aan de voorzijde met op de eerste verdieping een balkon en type A2 een dubbelhoge erker waardoor op de eerste verdieping een grotere slaapkamer ontstaat. De living op de begane grond is ruim met een open karakter. Vanuit de erker kijk je mooi uit over de Groene Loper. Verrassend aan deze woning zijn de vier woonlagen. De eerste en tweede verdieping bieden genoeg ruimte om extra slaapkamers of een werkkamer te creëren en op de derde verdieping bevindt zich nog een praktische zolder.

KENMERKEN:
Woonoppervlakte: 165 - 169 m2
Kaveloppervlakte: 119 - 154 m2
Inhoud: 628 - 643 m3
Slaapkamers: 5
Tuin: Oost
Parkeerplaats: 1 (op achtergelegen parkeerhof)
Herenhuizen tuinkamer

Woningtype B1, B3 & B4 (BOUWNUMMERS 47, 49, 51, 56, 58, 60, 62, 64, 81, 83, 85, 87, 89 & 91)
Deze herenhuizen bestaan uit drie volwaardige woonlagen en een zolder. De woningen liggen versprongen waardoor het zicht naar buiten altijd mooi is. Types B3 & B4 liggen altijd op een hoek, type B1 is in de meeste gevallen een tussenwoning. Aan de voorkant van de woning bevindt zich een tuinkamer met veel lichtinval waar een fijne eetkamer te creëren is. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer. Op de derde verdieping bevindt zich een zolder die te bereiken is via een vlizotrap. Een fijne ruimte om spullen op te bergen.

KENMERKEN:
Woonoppervlakte: 142 - 145 m2
Kaveloppervlakte: 120 - 188 m2
Inhoud: 560 - 570 m3
Slaapkamers: 4
Tuin: Noord-Oost, Zuid of Noord
Energie-neutraal
Parkeerplaats: 1 (op achtergelegen parkeerhof)


Herenhuizen extra hoog

Woningtype B2, B5 & B6 (BOUWNUMMERS 46, 48, 50, 52 T/M 54, 57, 59, 61, 63, 80, 82, 84, 86, 88 & 90)
Extra ruim wonen midden in de stad, dat kan in deze hoge herenhuizen van Fleur. Met vier volwaardige woonlagen bieden deze woningen álle ruimte. De eetkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning waardoor je een mooi zicht hebt op het straatbeeld. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich vier ruime (slaap)kamers en een badkamer. Op de derde verdieping bevindt zich ook nog een ruime kamer en opbergruimte.
De types hebben meerdere varianten in plattegronden. Het grootste verschil zit in de dubbelhoge erker (B6) en bijbehorend balkon. Ook de toepassing van ramen verschilt, dit is goed te zien op de

KENMERKEN:
Woonoppervlakte: 165 - 172 m2
Kaveloppervlakte: 111 - 177 m2
Inhoud: 641 - 671 m3
Slaapkamers: 5
Tuin: Noord-Oost, Zuid of Noord
Energie-neutraal
Parkeerplaats: 1 (op achtergelegen parkeerhof)
Stadswoningen extra breed

Woningtype C (BOUWNUMMERS 34 T/M 42)
Stadswoning type C is extra breed opgezet waardoor er letterlijk en gevoelsmatig veel ruimte ontstaat. Deze woningen zijn gelegen aan een heerlijk rustige straat waar het goed spelen en toeven is. De ruime keuken en het eetgedeelte bevinden zich aan de achterzijde en via een hoge raampartij heb je mooi zicht op jouw tuin. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is ook ruim opgezet en is bijvoorbeeld in te richten als een extra slaapkamer of een werk- of hobbykamer.

Bij kavel 36 is de optie schuifpui achtergevel reeds geselecteerd.
Bij kavel 39 is de optie uitbouw 1,2 meter met openslaande tuindeuren reeds geselecteerd.
Bij kavel 41 is de optie openslaande tuindeuren reeds geselecteerd.
De meerprijs is inbegrepen bij de v.o.n. prijs.

KENMERKEN:
Woonoppervlakte: 135 m2
Kaveloppervlakte: 122 - 127 m2
Inhoud: 533 m3
Slaapkamers: 3
Tuin: Noord-West of Zuid-Oost
Energie-neutraal
Parkeerplaats: 1 (op achtergelegen parkeerhof)
Stadswoningen

Woningtype D1 & D2 (BOUWNUMMERS 1, 2, 4, 7, 8, 10, 12 T/M 15, 17, 25, 26, 28 T/M 30, 32, 33, 43 & 44)
Deze stadswoningen zijn er als hoek of tussen variant. Woningtype D2 heeft een uitgebouwde tuinkamer aan de zijkant van de woning waar je door de lichtinval geniet van een goede ochtendkoffie in je leefkeuken. Door deze aanbouw ontstaat ook een dakterras die je op de eerste verdieping via de slaapkamer bereikt. Op de eerste verdieping van type D1 & D2 bevinden zich in het totaal drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime zolder voor bijvoorbeeld een werk- of hobbykamer en nog een fijne opbergruimte of een extra slaapkamer.

Bij kavel 7 is de optie openslaande tuindeuren reeds geselecteerd.
De meerprijs is inbegrepen bij de v.o.n. prijs.

KENMERKEN:
Woonoppervlakte: 112 - 128 m2
Kaveloppervlakte: 105 - 157 m2
Inhoud: 449 - 531 m3
Slaapkamers: 3
Tuin: Zuid-West, Zuid of Noord-Oost
Energie-neutraal
Parkeerplaats: 1 (op achtergelegen parkeerhof)
Stadswoningen

Woningtype D3 & D4 (BOUWNUMMERS 3, 9, 11, 16, 27, 31 & 45)
Deze stadswoningen zijn er in twee varianten. Type D3 heeft aan de voorzijde een erker en type D4 is voorzien van een prachtige tuinkamer, ook aan de voorzijde. Hierdoor is ook de indeling van de types net iets anders. In de tuinkamer ontstaat een sfeervol eetgedeelte met veel licht, de erker zorgt voor een ruime opzet voor de leefkeuken. Doordat de tuinkamer iets groter is van opzet ontstaat voor type D4 op de eerste verdieping een groter balkon. Verder vind je op de eerste verdieping van deze woningen drie slaapkamers en een ruim opgezette badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime zolder voor bijvoorbeeld een werk- of hobbykamer en nog een fijne opbergruimte of een extra slaapkamer.

KENMERKEN:
Woonoppervlakte: 116 - 120 m2
Kaveloppervlakte: 107 - 140 m2
Inhoud: 463 - 481 m3
Slaapkamers: 3
Tuin: Zuid-West of Noord-Oost
Energie-neutraal
Parkeerplaats: 1 (op achtergelegen parkeerhof)
Stadswoningen extra hoog

Woningtype D5 (BOUWNUMMERS 5 & 6)
Volop ruimte heeft deze hoge stadswoning door een extra verdieping. De begane grond is opgezet als open, ruimtelijke living waar je vanuit de keuken uitkijkt op het straatbeeld. Extra slaapkamers, een hobbykamer of een eigen verdieping voor de kinderen, type D5 geeft veel mogelijkheden om een thuis naar wens te creëren.

Bij kavel 5 is de optie openslaande tuindeuren reeds geselecteerd.
Bij kavel 6 is de optie uitbouw 1,3 meter met openslaande tuindeuren reeds geselecteerd.
De meerprijs is inbegrepen bij de v.o.n. prijs.

KENMERKEN:
Woonoppervlakte: 132 m2
Kaveloppervlakte: 155 & 168 m2
Inhoud: 528 m3
Slaapkamers: 5
Tuin: Zuid-West
Energie-neutraal
Parkeerplaats: 1 (op achtergelegen parkeerhof)


Laanvilla’s

Woningtype E1, E5 & E6 (BOUWNUMMERS 18, 55 & 78)
Dit zijn de buitenkansen, jouw eigen laanvilla midden in een levendige stadswijk. Met maar liefst 199m2 woonoppervlakte en de mooie ligging in Fleur is dit een bijzondere woning. De begane grond van deze types is heel fijn ingedeeld, alles is met elkaar verbonden en door grote raampartijen is er veel licht. Ook de entree is ruim opgezet. Verdeeld over twee verdiepingen bevinden zich maar liefst zes slaapkamers. Uiteraard zijn deze ook om te vormen naar fijne werkkamers, mooie inloopkasten of een eigen verdieping voor de kinderen. Genoeg ruimte voor het gezin, werk of hobby’s, deze woningen bieden écht allerlei mogelijkheden voor een comfortabel, stads leven.
De plattegronden van E1 & E6 en E5 tonen enkele verschillen qua indeling en tuinoppervlakte.

KENMERKEN:
Woonoppervlakte: 199 m2
Kaveloppervlakte: 155, 234 & 259 m2
Inhoud: 777 - 791 m3
Slaapkamers: 6
Tuin: Oost, Noord-Oost
Energie-neutraal
Parkeerplaats: 2 (op achtergelegen parkeerhof)
Laanvilla’s

Woningtype E2 & E4 (BOUWNUMMERS 65 & 79)
Wil je écht stads wonen, dan zijn de prachtige laanvilla’s E2 & E4 iets voor jou. Deze woningen hebben een interessante indeling, waaronder een hele fijne ruime living met open keuken die zich bevindt aan een mooie, glazen pui waardoor je de tuin betreedt. Aan de zijkant van de woning vind je een ruime aanbouw die kan dienen als kantoor of praktijk aan huis. Via deze ruimte betreed je eveneens de tuin en heb je aan de voorkant zicht op het straatbeeld.

Met maar liefst 243m2 (E2) of 238m2 (E4) woonoppervlakte en de mooie ligging aan de Groene Loper is dit een bijzondere woning. Verdeeld over twee verdiepingen bevinden zich maar liefst zes slaapkamers, waarvan er twee toegang hebben tot een balkon en dakterras. Uiteraard zijn deze ook om te vormen naar fijne werkkamers, mooie inloopkasten of een eigen verdieping voor de kinderen. Genoeg ruimte voor het gezin, werk of hobby’s, E2 & E4 bieden écht allerlei mogelijkheden. Type E4 is de gespiegelde versie van type E2.

KENMERKEN:
Woonoppervlakte: 238 & 243 m2
Kaveloppervlakte: 279 & 306 m2
Inhoud: 947 & 961 m3
Slaapkamers: 6
Tuin: Zuid of Noord
Energie-neutraal
Parkeerplaats: 2 (op achtergelegen parkeerhof)
Laanvilla’s

Woningtype E3 & E7 (BOUWNUMMERS 24 & 66)
Heb je het ooit durven dromen, wonen in de stad maar dan wel ruim opgezet én nabij een groene omgeving? Het is mogelijk in types E3 & E7 in Fleur. De begane grond van deze types is heel fijn ingedeeld, alles is met elkaar verbonden en door grote raampartijen is er veel licht. Ook de entree is ruim opgezet en de dubbelhoge erker zorgt zowel op de begane grond als op de eerste verdieping voor nét dat beetje extra. Verdeeld over twee verdiepingen bevinden zich maar liefst zes slaapkamers. Uiteraard zijn deze ook om te vormen naar fijne werkkamers, mooie inloopkasten of een eigen verdieping voor de kinderen. Genoeg ruimte voor het gezin, werk of hobby’s, deze woningen bieden écht allerlei mogelijkheden voor een comfortabel, stads leven.De plattegronden van E3 en E7 tonen enkele verschillen qua indeling en tuinoppervlakte.

KENMERKEN:

Woonoppervlakte: 210 m2
Kaveloppervlakte: 166 & 220 m2
Inhoud: 813 & 814 m3
Slaapkamers: 7 of 6
Tuin: Oost
Energie-neutraal
Parkeerplaats: 2 (op achtergelegen parkeerhof)

De opwekking van de verwarming en het warmtapwater gaat in de woningen van Fleur via een lucht-water-warmtepomp. Door warmteafgifte via de lage temperatuur vloerverwarming met thermostaat in iedere verblijfsruimte heb je een relatief lage warmtebehoefte en realiseer je overal in huis een aangenaam klimaat. Ook passen wij overal triplebeglazing en hoge warmte isolatie toe.

De prijslijst:

Bouwnummer

App. type

Woonopp. in m2

Koopsom

1

D1

112

VERKOCHT

2

D1

112

VERKOCHT

3

D4

120

VERKOCHT

4

D1

112

VERKOCHT

5

D5

132

€     586.575,=*OPTIE

6

D5

132

€     618.675,=* 

7

D1

112

€     484.075,=*OPTIE

8

D1

112

VERKOCHT

9

D4

120

VERKOCHT

10

D1

112

VERKOCHT

11

D4

120

VERKOCHT

12

D2

128

VERKOCHT

13

D1s

112

VERKOCHT

14

D1s

112

VERKOCHT

15

D1s

112

€     467.000,= OPTIE

16

D3

116

VERKOCHT

17

D1s

112

VERKOCHT

18

E6

199

VERKOCHT

19

A2s

169

€    777.500,= 

20

A1s

165

€    770.000,= 

21

A1s

165

VERKOCHT 

22

A1s

165

VERKOCHT

23

A1s

165

€    775.000,= 

24

E7

210

€     950.000,= OPTIE

25

D1

112

VERKOCHT

26

D1

112

VERKOCHT

27

D4s

116

€     496.000,= OPTIE

28

D1

112

VERKOCHT

29

D1

112

€     480.000,= OPTIE

30

D1

112

VERKOCHT

31

D3

116

€     497.000,= OPTIE

32

D1s

112

VERKOCHT

33

D1s

112

€     516.575,=* OPTIE

34

C1s

135

VERKOCHT

35

C1

135

VERKOCHT

36

C1s

135

VERKOCHT

37

C1

135

VERKOCHT

38

C1

135

VERKOCHT

39

C1s

135

€     591.925,=* 

40

C1

135

VERKOCHT

41

C1s

135

€     566.525,=* 

42

C1

135

€     572.500,= 

43

D1

112

VERKOCHT

44

D1

112

VERKOCHT

45

D4s

120

VERKOCHT

46

B2

165

€     729.500,= 

47

B1

142

€     650.500,= OPTIE

48

B2

165

€     733.250,= 

49

B1

145

VERKOCHT

50

B2

165

€     734.500,=

51

B1

145

VERKOCHT

52

B2

165

€     734.500,= 

53

B5

165

€     717.500,= OPTIE

54

B6

172

€     754.500,= 

55

E5

199

VERKOCHT

56

B4

142

€     699.500,= OPTIE

57

B2

165

€     735.000,= OPTIE

58

B1

142

VERKOCHT

59

B2

165

€     737.500,= 

60

B1

142

VERKOCHT

61

B2

165

€     746.500,= 

62

B3

142

VERKOCHT

63

B2

165

€     743.500,= OPTIE

64

B1

142

€     640.500,= 

65

E2

243

Richtprijs

€  1.150.000,= 

66

E3

210

€     900.000,= 

67

A1

165

€     779.500,= 

68

A1

165

€     779.500,=

69

A1

165

€     779.500,= OPTIE

70

A2

169

VERKOCHT

71

A1

165

€     786.000,= OPTIE

72

A1

165

€     781.500,=

73

A1

165

€     782.500,= OPTIE

74

A2

169

€     798.500,= 

75

A1

165

€     791.000,= 

76

A1

165

€     769.000,= OPTIE

77

A2

169

€     790.000,= 

78

E1

199

€     860.000,= 

79

E4

238

Richtprijs

€  1.050.000,= OPTIE

80

B2s

165

€     707.500,= 

81

B1s

142

€     647.000,= 

82

B2s

165

€     725.000,= 

83

B1s

142

€     635.000,= OPTIE

84

B2s

165

€     727.500,= 

85

B1s

142

€     649.000,= OPTIE

86

B2s

165

€     725.000,= 

87

B1s

145

€     650.000,= OPTIE

88

B2s

165

€     740.000,= 

89

B1s

145

VERKOCHT

90

B2s

165

€     725.000,= 

91

B4s

145

€     699.500,= 

* deze v.o.n. prijzen zijn inclusief reeds geselecteerde opties.
Zie voor meer informatie over de optie bij beschrijving type bouwnummer. 

Kijk voor het actuele aanbod op:
Fleur - Wonen aan de groene loper